BRD Bucharest Open

Arenele BNR din Bucuresti gazduieste de weekendul trecut BRD Bucharest Open, turneul de tenis din calendarul WTA. Competitia are loc in perioada 11-19 iulie 2015 unde partener Xerox, fiind al 2-lea an consecutiv cand BRD Bucharest open il are ca partener.

Gabriel Pantelimon, General Manager Xerox Romania a declarat ÔÇ×La fel ca anul trecut, vom oferi suport pentru toate opera┼úiunile legate de imprimare ╚Öi servicii de imprimare mobil─â, prin Xerox Mobile Print, pe tot parcursul turneuluiÔÇť. Spectatorii prezenti la eveniment pot sa-si incurajeze favoritele tiparind mesaje personalizate pentru sustinerea lor.

La aceasta editie vor fi prezente Alexandra Dulgheru si Andreea Mitu, fetele au calificat Romania in Grupa Mondiala. O sa fiu si eu prezent la eveniment, asa ca o sa-mi iau si aparatul foto sa fiu pregatit sa prind cadrele cu cele mai rapide lovituri de racheta.

O sa revin curand cu mai multe imagini de la eveniment, o sa-mi aduc aminte cu trag sa vad zgura si sa vad entuziasmul din jurul meu.

BRD Bucharest Open 2015 este turneul profesionist de tenis unde premiile se ridica la o valoare totala de 220.000$, premiul 1 fiind rasplatit si cu 280 de puncte WTA.

Xerox este liderul global cand vine vorba de managementul documentelor cat si echipamente de imprimare.

Arenele BNR se afla pe Strada Dr. Lister 35, sector 5 (vezi pe harta)

Mai multe detalii despre eveniment pe pagina oficiala.

 

 

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments