Masute cafea pentru camera de zi

Indiferent de varsta lor, oamenii socializeaza intre ei, la locul de munca sau in vacante, in plimbarile pe care le fac si chiar atunci cand merg la cumparaturi. Tuturor ne place sa ne intalnim cu prietenii, in oras, la spectacole, sa-i vizitam la ei acasa sau sa-i invitam in locuinta noastra, de aceea amenajarea cu bun gust a unui living, in care sa-i primim, este un obiectiv major, in orice proiect de design interior. In camera de zi, tipul de masute cafea pe care il alegem constituie un subiect pe care obisnuim sa-l analizam cu multa atentie, deoarece intalnirile noastre cu prietenii trebuie sa fie relaxante si placute, iar in aceasta ecuatie, piesa de mobilier amintita are un rol important.

Masute cafea functionale

Desigur, canapeaua si fotoliile sau scaunele trebuie sa fie cat mai confortabile, pentru ca invitatii nostri, si nu doar ei, sa se simta cat mai bine, insa si restul mobilierului ar trebui sa beneficieze de aceeasi atentie, sa fie ales cu grija si bun gust, incat sa faca un tot unitar in ceea ce priveste stilul sau coloristica generala, pentru a se putea crea acel ambient placut si primitor. Alegerea tipului de masute cafea pentru living se face tinand cont de functionalitatea ei. Astfel, daca spatiul este suficient, se prefera o masuta mai larga, care are rolul nu doar de a sustine cateva cesti de cafea, ci chiar de a fi suportul pentru unele mici gustari, care pot face deliciul unei intalniri cu persoanele dragi.

Locul din bucatarie pentru masute cafea

Camera de zi este incaperea in care isi are locul cel mai potrivit aceasta piesa de mobilier, insa regula nu este obligatorie, deoarece sunt locuinte care dispun de un spatiu imens in bucatarie, unde proprietarii prefera sa amenajeze un astfel de colt al intalnirilor, pentru ca gazdele sa poata fi alaturi de invitati in timp ce prepara cafeaua sau o mica gustare. Inconjurata de fotolii, concepute de obicei intr-un stil minimalist, sau de scaune confortabile, va constitui, impreuna cu acestea, un excelent loc de relaxare, comunicare si socializare, preferat de invitati si de gazde, deopotriva.

Terasa, un spatiu ideal pentru masute cafea

Pentru cei care locuiesc la case pe sol, terasa din curte ramane un loc preferat, pe timp de vara mai ales, pentru a-si primi oaspetii. Nicaieri nu te poti relaxa mai bine ca in aer liber, de aceea, interiorul unei case este destul de evitat in anotimpurile calde, caci fiecare prefera natura. Umbra pe care ti-o furnizeaza coroana unui copac sau foisorul special amenajat, este o adevarata binefacere in zilele toride de iulie sau august. Dintr-un astfel de loc, nu poate lipsi una sau chiar mai multe masute cafea, daca familia este mai numeroasa sau daca proprietarul are multi prieteni. Prin urmare, si terasa este un colt al locuintei care cere o atentie deosebita in amenajarea ei sau alegerea mobilierului care sa o deserveasca si sa o transforme intr-un colt de relaxare, asa cum isi doreste fiecare.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments