Buchete de mireasa unice prin frumusete si prospetime

S-a dus vremea in care mirii mergeau la florarie sa aleaga buchetul de mireasa si il comandau in asa fel, incat sa aiba timp sa mearga si sa il ridice.

In plus, nu existau mai mult de 3-4 modele, iar in cazul in care mireasa era creativa, spunea ea ce flori sa ii se puna in buchet si care sa fie culoarea dominanta.

In prezent, cele mai frumoase buchete de mireasa se pot comanda de acasa, fiind livrate in ziua si la ora stabilite, la adresa indicata.

Oamenii nu mai pierd vremea cu alesul buchetelor de flori pentru mireasa si pentru nasa.

Ca mireasa, in mod cert ca ai gusturi, dar nu poti proiecta tu propriul buchet, fiindca nu stii semnificatia florilor si cunoscatorii ar putea sa rada de tine ca ai ales floarea sau culoarea nepotrivita.

In nici un caz nu vei pune cale in buchetul de mireasa si este bine sa te feresti si de crizanteme, fiindca se si scutura  repede (ultimele) si sunt considerate florile mortii!

In loc sa iei la rand fara succes florariile din oras, mai bine rezerva-ti timp sa analizezi cu atentie cele 8 pagini de pe site-ul Florariamobila.ro.

Sunt 8 pagini in care privirile se imbata de atata frumusete si culoare stransa laolalta.

Buchetele de mireasa create in atelierul in care se fac adevarate opere de arta pentru nunti atrag belsugul, fericirea, sanatatea, norocul si fertilitatea. Florile alese sunt adevarate talismane pentru miri, de aceea lasati specialistii care cunosc energiile si semnificatiile florilor sa va realizeze buchetele pentru nunta!

Preturile nu sunt deloc mari. Cel mai ieftin buchet costa sub 200 de lei si fascineaza prin culorile vii care parca lumineaza in jur si exteriorizeaza fericirea miresei care isi implineste un vis.

Plin de lumina este buchetul format din 5 mini trandafiri, 5 alstroemeria, 8 frezii, 3 santini, 2 solidago, verdeata si accesorii. 23 de flori perfecte semnifica dragostea vesnica a celor care si-au unit destinele.

Transportul buchetelor de mireasa este gratuit si fiecare produs semnifica iubirea si atrage belsugul in familia celor doi.

Primul buchet este realizat pe dominanta solara, fapt care demonstreaza afirmatia lui Preda:„Daca dragoste nu e, nimic nu e!”

Alt buchet de la care nu imi pot lua privirea combina divin nuante de portocaliu dulce cu banan si doua nuante de mov, fiind format din 8 mini trandafiri, 6 bujori, 13 frezii, verdeata si accesorii, la incredibilul pret de 270 de lei.

Floraria prezentata mai sus are la oferta seturi complete care sunt formate din: buchet pentru mireasa, buchet pentru nasa si lumanari. Lumanarile elegant impodobite cu flori naturale intra in costul total al setului.

Aceste seturi sunt foarte avantajoase din urmatoarele motive:

-scutesc de alergatura, fiindca altfel cineva ar trebui sa comande lumanarile, altcineva buchetul pentru nasa si pentru mireasa

-se fac economii, fiindca ar costa mult mai mult sa fie comandat fiecare produs in parte

-florile se vor armoniza frumos.

PACHET NUNTA TRANDAFIRI, HORTENSIE SI LISIANTHUS semnifica pasiune eterna dintre cei doi si este compus din:

-doua lumanari elegante impodobite cu hortensie si lisianthus, cromatica bazandu-se pe contrastul dintre alb si rosu

– buchet mireasa – hortensie, minirosa, lisianthus, dalii si prunus, un poem de culori pastelate. Privesti buchetul si ai impresia ca florile acelea sunt dulci de tot.

– buchet nasa – trandafiri si alstroemeria in nuante rosu-roz.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments