Nimic nu e mai frumos decât să descoperi un oraș în cadrul unui city break, să te pierzi pe străduțe și să simți vibe-ul orașului prin intermediul discuțiilor cu localnicii. Dacă ai prieteni care sunt pasionați de astfel de escapade prin toată lumea, ai nimerit unde trebuie pentru că avem pentru tine câteva sugestii de cadouri pentru ei sau chiar și pentru tine!

Ghiduri de călătorie cu idei de activități

Un ghid de călătorie cu informații despre zona pe care urmează să o viziteze și idei de activități inedite poate fi un cadou unic și inspirat pentru orice pasionat de city break-uri. În ziua de astăzi, există ghiduri disponibile pentru aproape orice destinație de pe această planetă, așa că, nu îți va fi greu să găsești unul care să se potrivească pentru următoarea escapadă a prietenului tău. Dacă plănuiește un city break Romania, îi poți face tu câteva recomandări de zone pe care să le descopere, mâncăruri pe care să le testeze și activități pe care să le bifeze.

Echipament potrivit pentru următoarea călătorie

Prietenul tău urmează să meargă într-o tabără de echitatie? Poate ar fi bine să îi oferi cadou câteva accesorii pentru călărit. Sau poate vrea să escaladeze munții – la fel, poți cumpăra cadou accesorii care să facă această călătorie mult mai sigură. Dacă vrea să meargă într-o stațiune cu băi termale, îi poți oferi cadou un voucher pentru cazare sau pentru un masaj de relaxare.

Rucsac pentru călătorii, bine compartimentat

De cele mai multe ori, în city break-uri de 2-2 zile se pleacă cu un singur rucsac, mai ales dacă călătoria are loc cu avionul. Așa că, o idee bună și practică de cadou este un rucsac bine compartimentat. Asigură-te că are dimensiunile potrivite pentru un bagaj de mână, că este de calitate și se pliază perfect pe nevoile persoanei pe care vrei să o surprinzi. Bonus: poți ascunde în rucsac și câteva bilețele cu idei de destinații în care să ducă acest rucsac.

Hartă răzuibilă

Prietenul tău și-a propus să viziteze întreaga lume până la o anumită vârstă? Atunci are nevoie de o hartă răzuibilă pentru a marca fiecare țară și continent pe care a călcat. O astfel de hartă nu este doar utilă, ci și estetică. O poate agăța pe perete și pe măsură ce vizitează un oraș nou, îl răzuiește pe hartă. Nimic nu se compară cu sentimentul de satisfacție pe care îl va avea atunci când harta va fi completă. Și tu vei fi fericit că ai contribuit la asta.

Suntem curioși ce fel de cadouri ai oferi tu unui pasionat de călătorii și city-break-uri. Te-ai fi gândit la un ghid de călătorie sau la un rucsac? De cele mai multe ori, cadourile practice, care fac călătoria mult mai ușoară și frumoasă, sunt cele mai apreciate.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment