Calculatoare si laptopuri second hand

second hand computer photoCalculatorul este un instrument indispensabil zilelor noastre. Aplicabilitatea lui este esnțială , mai ales în gestiunea patrimoniului unei înteprinderi . Micile, dar și marile magazine dețin prin intermediul unui program foarte bine pus la punct și personalizat , evidența produselor existente pe stocuri. Dacă facem o comparație cu vremurile trecute , o să observăm că oamenii trebuiau să țină minte o mulțime de lucruri despre produsele lor și care azi numai sunt de actualitate. Învățarea modului de utilizare a unui personal computer este obligatorie, mai ales că aproape totul este computerizat . Intrarea în posesie a unui astfel de instrument nu este foare complicată acum , spre deosebire de acum câțiva ani, când doar cei care își permiteau puteau deține o astfel de tehnologie.

Sugestia mea ,în cazul în care nu dețineți un buget foarte mare este să vă achiziționați un laptop second hand. Produsele second seand , uneori sunt mai bune decât cele cumparate din magazine. Dacă doriți să intrați în posesiua unui laptop, vă puteți duce la cineva care deține un calculator conectat la internet și să accesați site-ul interlink.ro.

Produsele de aici sunt sub imaginea unor mărci foarte populare din domeniul It. Acum am să vă prezint câteva modele de laptopuri second hand,pentru a vă oferii câteva informații despre performanțele viitorului dumneavoastră dispozitiv.

 

Primul model de laptop poartă denumirea de IBM ThinkPad T43 Intel Mobile Pentium M 1.86 Ghz , 1Gb. 40 gb, Combo.Procesorul este Intel,tehnologie Premium Mobile Centrino,frecvența de 1860 ,cache 2 Mb of L2.Display-ul are o rezoluție de 1280/768, Diagonala de 14.1 inci, tehnologie display TFT.

Capacitatea RAM este de 1024 Mb ,Hard disk-ul are o capacitate HDD de 40 de Gb, tip-ul HDD ,PATA.Tip-ul de placă video, Onboard, modelul ATI Mobility RADEON 7500, capacitate Mb 128. Unitate Optică , Combo,alimentare prin baterie .Dimensiuni (Wx D xH) sunt 311x255x26,6 mm,iar greutatea este 2,1 Kg.

Cel de-al doi-lea model pe care o să vi-l prezint poartă denumirea de Fujitsu Siemens Lifebook E8020. Acesta deține un procesor Intel Premium Mobile , modelul M740 cu o frecvență de 1730 Mhz. Display-ul are o rezoluție de 1024×768 cu o diagonală de 15 Inci. Memoria RAM este de 1024 Mb , având o memorie maximă de 2048 Mb , tip-ul de RAM DDR 2. Deține Wireless ,Intel PRO/Wireless 2200Bg netork conection .Dimnesiuni 333mm x 285 mmx 32,2 mm, iar greutatea este de 2,95 kg.

Vă recomand și dumneavoastră să accesați ofertele de produse ale acestui site, deoarece aici o să găsiți laptopuri second hand la cele mai bune prețuri

Subscribe
Abonare pentru
guest
5 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
lichiresti

Eu am un laptop second hand, si sunt foarte multumit de el.

Raluca

In ziua de azi orice roman are un calculator sau un laptop, a devenit un obiect indispensabil.

Cosmin

Sunt multe oferte bune la magazinele online care vand refurbished, acestea vin si cu garantie.

Cosmin

Sunt multe oferte bune la magazinele online care vand refurbished, aceste produse vin insotite si de o garantie.

Alex

Pentru mine nu este nici un mister ca tot mai multi prefera sa cumpere sh, un pc/laptop oricum il schimbi la 3 ani.