Fiecare dintre noi detine un frigider prevazut cu un spatiu destinat congelarii produselor alimentare, dat fiind ca o mare parte dintre alimentele consumate in mod frecvent sunt cel mai bine pastrate in congelator. De fapt, congelarea este una dintre cele mai simple si populare metode de pastrare a fructelor, legumelor, carnii sau altor alimente in stare cat mai proaspata, fara a-si pierde din nutrienti si proprietati. Ce alimente se pot congela? In mare parte, toate alimentele pot fi congelate, insa nu toate pot fi congelate in stare proaspata.
Desigur insa ca va intrebati cum se descurca restaurantele, pensiunile sau hotelurile, acestea fiind nevoite sa pastreze cantitati mari de mancare. Evident, nu exista frigidere care sa faca fata unor cerinte atat de mari, insa exista camere firgorifice de congelare. Conyfrig Service este una dintre companiile care se ocupa de fabricarea acestor camere speciale, serviciile oferite fiind deosebit de calitative.
Cu aujutorul specialistilor de aici puteti construi o camera frigorifica congelare potrivita pentru necesitatile dumneavoastra, la un pret avantajos. Materialele din care sunt realizate aceste camere speciale sunt de calitate superioara, sunt usor de istalat, sunt igienice si sunt ideale pentru utilizarea in industria alimentara si desigur, camerele au o rezistenta indelungata si o durata mare de utilizare. Asadar, nu mai trebuie decat sa discutati cu reprezentantii acestei companii si sa realizati proiectul produsului.
Camera frigorifica congelare – avantaje
Camera frigorifica congelare a fost inventata ca urmare a necesitatii omului de a depozita cantitati mari de alimente , bauturi, fructe, legume, medicamente si alte produse ce necesitati tenperaturi scazute. Acestea sunt folosite in diverse domenii si pot fi realizate in functie de spatiul disponibil. Congelarea reprezinta procesul de racire a produselor alimentare prin care temperaturile sunt mult mai scazute decat punctul de inghetare a apei. Spre deosebire de refrigerare, congelarea asigura o conservare de lunga durata, pastrand proprietatile alimentelor.
In functie de natura produselor, se aplica mai multe tipuri de congelare, precum cea rapida sau cea lenta, cu agenti criogenici, agenti intermediari etc. Aceste camere frigorifice pot avea o functionare continua si pot fi controlate cu ajutorul unor dispozitive speciale de reglare a temperaturi. Sunt concepute astfel incat sa aiba un consum cat mai redus, astfel ca sunt avantajoase din toate punctele de vedere. Inainte de a fi congelate, produsele trebuie pregatite corespunzator si ambalate astfel incat sa nu intre in contact cu gheata. Nu toate alimentele pot fi conservate in stare proaspata, asa ca unele vor necesita o pregatire in prealabil.
Alege o camera frigorifica congelare performanta!
Pentru a va asigura ca alimentele ce necesita congelare sunt pastrate in cele mai bune conditii, specialistii Conyfrig Service va asteapta cu cele mai bune oferte de camera frigorifica congelare. Acestia pot realiza pe comanda orice tip de camera frigorifica destinata pastrarii produselor prin procedeul de congelare, folosind materiale de calitate superioara si cele mai noi tehnologii. Pentru detalii suplimentare despre serviciile oferite, nu ezitati sa accesati www.camerefrigorifice.info.ro!