parchet masiv

Parchetul masiv este usor de adaptat oricarui stil, este un parchet pentru care multi opteaza fie datorita esteticului sau, fie datorita rezistentei sale in timp, a posibilitatii de raschetare si lacuire, reconditionare.

Alegeti un parchet masiv potrivit gusturilor dvs. si montati-l corespunzator

Alegerea unui parchet masiv nu este singurul aspect care va conta in investitia pe care o afceti. Pe langa alegerea parchetului masiv potrivit trebuie sa aveti in vedere si montarea acestuia.

Montarea corespunzatoare a unui parchet masiv va determina de fapt in foarte mare parte nivelul de comfort pe care acesta il va oferi. Astfel, nu e de mirare ca majoritatea celor care opteaza pentru un parchet masiv vor opta si pentru montarea lui de catre profesionisti in domeniu. In fond, e mai bine asa. Decat sa va pierdeti investitia in el fiindca placile de parchet nu sunt corect pozitionate de exemplu si patrunde umezeala intre ele sau sub ele, deteriorandu-le mult mai repede, e mai bine sa va asigurati ca ele sunt corect montate.

In plus, cand achizitionati un parchet masiv de la specilaisti in domeniu, veti avea si mai multe variante de alegere, chiar si din comfortul propriei locuinte: www.bilavio.ro. E de ajuns sa alegeti modelul dorit si apoi in ceea ce priveste montarea, aceasta va fi rapida si eficienta.

Durata de viata mare, aspect de nou oricand doriti prin reconditionare

Durata de viata mare este una dintre caracteristicile cele mai viabile ale parchetului din lemn masiv. Majoritatea celor care aleg acest tip de parchet o vor face din acest motiv.

Totodata, in ceea ce priveste un astfel de parchet masiv e bine de stiut ca el poate sa fie reconditionat periodic. Prin aceasta intelegeti ca el poate sa fie slefuit si poate sa fie lacuit ori de cate ori va fi necesar, astfel incat sa arate ca si nou cand e nevoie.

Un parchet masiv izoleaza foarte bine. El confera senzatia de podea calda, care este foarte importanta in multe locuinte, sau mai exact in mai toate locuintele. Totodata, e important sa aveti in vedere si faptul ca un parchet masiv va avea un pret diferit fata de un parchet laminat de pilda, insa si caracteristicile sale sunt clar diferite.

Daca va numarati printre persoanele care apreciaza de pilda naturaletea, dar si un estetic unic si original, daca va numarati printre cei carora le place sa investeasca cat mai solid si mai concret in caminul lor, pe termen lung, un parchet masiv va fi o alegere de top: www.bilavio.ro.

Un produs natural si sanatos, un produs rezistent si la uzura, comfortabil si usor de intretinut, un parchet masiv este unul ce confera o atmosfera aparte oricarei locuinte, fara doar si poate. Izolatia termica pe care o asigura este si ea un plus si integrarea sa cu usurinta in orice décor face ca si acesta sa fie si mai popular. Optati pentru modelul dorit, pentru esenta de lemn dorita, explorati si optiunile online, nu veti regreta achizitionarea unui parchet masiv cu siguranta nicicand: www.bilavio.ro.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru