Camerele de supraveghere video pentru orice firma? (P)

Kit Supraveghere ev-irdom-600x600Camerele de supraveghere video pentru orice firma? Sistemele de supraveghere video erau un lux acum ceva timp, dar cand tehnologia este de partea noastra, preturile pentru achizitionarea unor camere de supraveghere au scazut foarte mult in ultimii ani. Chiar mai mult de atat, au aparut camere de supraveghere care captureaza imagini hd, fiind mult mai usor sa vezi si cel mai mic detaliu.

Daca s-a ajuns sa cumperi camere supraveghere interior la doar 40 de lei, inseamna ca ai un sistem de securitate video cu cel mult cateva sute de lei.

Ce-ti trebuie mai exact? Pai e simplu, nu sunt mare expert, dar si eu stiu ca pentru a putea supraveghea video o locatie iti trebuie urmatoarele:

  • 3-4 camere (montate pe perete, sau in tavan, acoperind orice unghi care te intereseaza)
  • Un DVR (numele complet este digital video recording, fiind un hardware care primeste semnalul video de la orice sursa, il stocheaza pe hard si apoi il transmite pe internet)
  • Un HDD/Stick USB sau alta sursa de stocare (Hardul/Stickul USB este important pentru stocarea indelungata a filmarilor de supraveghere)

Am observat ca gasesti in comert si kit-uri complete, fara sa mai cumperi tu pe bucati fiecare dispozitiv. Daca urmaresti cu atentie ce si cum trebuie facut, poti chiar sa iti montezi tu tot sistemul pentru a nu plati suplimentar un tip sau o firma sa-ti monteze tot.

Ideea este ca daca te intereseaza sa stii cat costa camerele de supraveghere video pentru interior sau exterior poti sa dai un click aici, sau sa cauti direct in comert. Internetul mereu a fost o sursa buna pentru informare, dar in ziua de astazi iti ofera in plus si posibilitatea sa comanzi primul tau sistem de supraveghere video direct din fata calculatorului.

Camerele de supraveghere video cu infrarosu

Camerele de supraveghere video cu infrarosu au un avantaj si pe timp de noapte, sau lumina redusa cu sistemul infrarosu care poate vedea obiecte sau oameni de la 1 metru distanta, si poate bate si pana la 40 de metrii. Cele mai performante poate ajunge si pana la 60m distanta, dar deja vorbim de un pret la cateva sute de lei per camera.

Ideea finala este ca indiferent de bugetul care il ai in ziua de azi nu iti este greu sa achizitionezi si chiar sa-ti montezi un sistem de supraveghere video.

 

 

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments