Google Chrome 37. Versiunea 64 biti stabila

Google Chrome 37. Versiunea 64 biti stabilaGoogle Chrome 37. Versiunea 64 biti stabila a fost lansata ieri, si imediat mi-am facut update sa-mi pun versiunea de 64 de biti, cum era normal, versiunea in 64 de biti a browserului Chrome, functioneaza doar pe sisteme de 64 biti, pentru cei cu 32biti sa nu va chinuiti degeaba. Versiunea in 64 biti este lansata pentru Windows, Mac si Linux, si la schimbarile majore se pot observa modul cum sunt afisate fonturile, mult mai placut din punctul meu de vedere si modificarile de la managerul de parole din browser.

Aici este anuntul oficial pentru Chrome 37.0.2062.94 logul de schimbari oferit de Google:

  • DirectWrite support on Windows for improved font rendering.
  • A number of new apps/extension APIs.
  • Lots of under the hood changes for stability and performance.

 

Google Chrome 37. Versiunea 64 biti stabila

Cea mai mare schimbare in aceasta versiune este doar pentru utilizatorii de Windows: suport pentru Microsoft DirectWrite, o redare API  pentru aspectul de text care a ajuns pentru prima data in Windows Vista.

directwrite-comparatie

Daca se intampla sa ai probleme cu afisarea fonturilor, sa se vada foarte mari sau foarte aiurea, poti sa dezactivezi DirectWrite foarte simplu, deschide o fila noua si scrie acolo chrome://flags/ apasa enter, si apasa activati la functia Dezactivati DirectWrite. Daca ai alte probleme, lasa un comentariu aici si incerc sa te ajut.

Subscribe
Abonare pentru
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Lucianu'

Am testat si eu varianta asta pe 64 de biti, se vede bine la mine, fara probleme la fonturi.

Yamasha

Am fost pe beta ceva timp, acum vad ca a aparut si o versiune oficiala. E ok. ­čÖé