Care sunt cele mai sigure partii de ski?

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Daca esti unul dintre incepatorii celui mai frumos sport de iarna si iti doresti sa exersezi cat mai mult pentru a te bucura de sentimentele placute ce ti le transmite acest spor iti prezentam mai jos care sunt cele mai sigure partii de ski unde poti skia linistit, poti dobindi mai multa experienta trecand de la nivelul de incepator la cel de avansat.
Wengen, o locatie deosebita din Austria, iti ofera niste conditii expeceptionale de ski pentru intreaga famile.In plus este o locatie cu un peisaj natural, deosebit de frumos iar conditiile oferite aici sunt la ce mai inalt standard.
Statiunea pe langa ski iti ofera si alte distractii, iar dupa un sejur aici vei ramane cu amintiri placute si dorinta sigura de te intoarce.
Cele mai sigure si blande partii le vei intalni la Soldeu, in Andora, care desi se afla in mijocul lantului montan abrupt si stancos al munsilor Pirinei ne surprend cu aceste partii line.
Tot aici daca vrei sa-ti inveti copilul sa skieze vei gasi doua partii special amenajate pentru cei mici, unde vor putea sa deprinda cunostintele acestui minunt sport. In apropiera acestora sunt si partii cu grad de dificultate unde vei putea sa te desfasori si tu in voie, avand siguranta ca cei mici sunt pe maini bune pe partiile destinate pentru ei.
Les Arcs din Franta este cunoscuta ca fiind cea mai potrivita destinatie de ski pentru incepatori.
In apropierea fiecarui hotel se afla cate o astfel de partie, iar in plus aici vei gasi o partie cu grad de dificulatate zero si foarte multe partii de ski intermediare, avantajul acestora fiind acela de a nu simti cand avanzezi in acest domeniu.
Esti un inceptor al acestui sport? Ai inca emotii cand iti pui ski-urile in picioare?
Sau pur si simplu te gandesti la posibilele fracturi sau zgarieturi pe care poti sa le capeti daca nu esti inca un profesionist? Daca ai raspuns cu Da la toate aceste intrebari, lasa- le in urma si dobandeste-ti abilitatile cele mai bune pe cele mai sigure partii de ski.
Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments