popesti-leordeni-locatiePopesti Leordeni este o zonă în sud est-ul Bucureștiului care are o foarte mare căutare pentru persoanele care vor să-și construiască o casă sau să cumpere un apartament în Ansambluri rezidentiale Popesti Leordeni, locația este foarte ușor de ajuns, fiind și câteva stații de metrou lângă.

Popeşti-Leordeni, o zonă căutată pentru apartamente noi şi ieftine, dar şi pentru terenuri cu preţ accesibil

Cât de accesibile pot fi totuși prețurile pentru imobilele din Popesti Leordeni? Din punctul meu de vedere destul de ok la preț, ca de exemplu:

-Pentru o garsonieră prețul este de la 18000 euro până la 24000 euro
-Un apartament cu 2 camere ajunge până la 37000 euro, dar se poate achiziționa și la 27000 euro.
-Apartamentele cu 3 camere au prețuri de vânzare cuprinse între 40000 și 51000 euro.

Pentru cei care vor să-și cumpere 200-400mp o soluție ar fi Popesti Leordeni pentru cel mai mic preț pentru metrul pătrat din ultimii 5 ani, pe lângă prețul mic, avantajul de a ajunge în centrul Bucureștiului în mai puțin de 30 de minute.

Cele mai apropriate stații de metrou de Popesti leordeni ar fi Berceni, Dimitrie Leonida și Apărătorii Patriei care în 15 minute îți facilitează accesul la stațiile Piața Unirii, Piața Victoriei etc.

Și eu personal am luat în vizor Popesti Leordeni pentru a cumpara acolo un apartament sau o casă în zona respectivă, pentru că din zona unde stau eu acum, îmi ia aproximativ 1 ora ca să ajung la Piața Victoriei de exemplu, care din punctul meu de vedere nu este cea mai optimă zonă pentru mine de a ajunge în diferite locații din București, o ultimă soluție pentru mine sau cei care-și caută să-și cumpere un apartament ar fi și achizitionarea unor Apartamente noi Bucuresti de vanzare.

De curând am aflat și eu de prețurile mici la imobilele din Popesti Leordeni, poate așa mulți dintre voi pot vedea momentul ăsta ca o bună oportunitate de a-și cumpăra o propietate nouă sau chiar să o vândă pe cea pe care o are deja pentru o asezare mai buna lângă București, la doi pași de orice zonă importantă din București.

M-am uitat și câteva minute bune pe google maps prin Popesti Leordeni și pare să aibe destul spațiu pentru noi construcii, ce asigură o dezvoltare imobiliară în următorii ani, pentru cei care nu știu exact zona Popesti Leordeni, dacă te uiți pe hartă, undeva între Șoseaua Berceni și Splaiul Unirii, imediat cum se termină blocurile și incep casele.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

3 Comments

  1. Pe langa faptul ca vad niste preturi destul de accesibile, mi se pare mult mai indicat sa locuiesti intr-o zona linistita decat in centrul capitalei 🙂

  2. O casa imi doresc si eu foarte mult si este in planurile mele de viitor.

  3. Foarte bun articol, eu am gasit oferte bune pentru apartamente noi in complexul rezidential Berceni, dar sunt multe alte proiecte imobiliare care merita urmarite.

Write A Comment