Căști call-center pentru performanță fără cusur

Dacă dețineți un call-center, lucrați într-un astfel de loc sau, în această perioadă, când varianta working from home este cea mai sigură pentru toți, aveți nevoie de căști pentru apeluri de calitate, v-am pregătit câteva modele de căști call-center care să vină în ajutorul dumneavoastră. Fie că sunteți în căutarea celor mai bune și mai avantajoase căști pentru angajații dumneavoastră ori le doriți pentru uzul propriu, ca să vă desfășurați activitatea fără probleme, vă aducem mai aproape claritatea sunetului.

Cu un design modern și elegant, căștile call-center sunt special create, în urma unor teste temeinice pentru verificarea calității, pentru a reda sunetul în detaliu, cu o mare fidelitate, atât pentru ascultarea muzicii, a unei cărți audio, dar mai ales pentru convorbiri felurite. Casca BlueTooth cu microfon aduce un timp de vorbire de până la opt ore, iar designul le face ușor de purtat, astfel încât să nu vă incomodeze. Folosite acasă, la birou, în centre call-center, pentru chat, Skype etc. vă vor ajuta să purtați convorbiri clare, fără întreruperi, fără falsificarea sunetelor, astfel încât discuțiile cu diverșii dumneavoastră clienți să se desfășoare fără nicio problemă.

Moderne, cu prețuri accesibile, căștile speciale pentru call-center pot fi conectate la două telefoane simultan, sunt ușor de purtat și de transportat (au între 41.2 și 100 de grame) , au o autonomie de până la 17 ore, cu o distanță de operare de până la 10 m. Unele dintre ele sunt astfel mai ușoare decât un ou, iar buretele care acoperă urechea au o finețe care permite purtarea îndelungată, fără să simțiți nicio durere ori vreun disconfort.

Căștile call-center BlueTooth 5.0, potrivite și pentru diverse convorbiri pe ZOOM, MEET, TEAM, au încorporate un microfon AUSDOM BW0 performant care reduce zgomotul din jur cu până la 18 dB. Apelurile hands-free sunt astfel clare și cu un sunet detaliat, chiar și în zone aglomerate și, implicit, zgomotoase. Fie că sunteți pe un șantier de construcții, într-un call-center sau realizați o convorbire intimă, prin diversele aplicații avute la dispoziție, puteți să vă concentrați asupra propriei discuții și să fiți ferit de zgomotele din jur. Casca rotativă vă va ajuta să găsiți unghiul perfect pentru a le purta și  va spori confortul. Pielea proteică vă va proteja urechea, atât datorită delicateții, cât și posibilității de a reduce presiunea. Totodată, puteți roti microfonul la 270°, iar conexiunea rapidă BlueeTooth, cât și compatibilitatea cu majoritatea telefoanelor, computerelor și tabletelor vă vor permite să vă desfășurați activitatea timp îndelungat, de 20 de ore, după o încărcare de patru ore.Căști call-center pentru performanță fără cusur - Refu.ro

Pentru o claritate extraordinară, pentru sunete detaliate și fidele, căștile call-center vă așteaptă cu un design modern și caracteristici specifice, care să vă ajute de-a lungul unei zile de convorbiri îndelungi. Căștile sunt create pentru o sincronizare fără greș, astfel încât persoanele care pun accentul pe performanță să aibă un ajutor la îndemână. Purtați-le cu încredere întreaga zi, participați fără probleme la conferințe sau desfășurați apeluri fără neplăceri. Primul pas spre performanță stă într-o pereche de căști care să țină pasul cu dumneavoastră!

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments