Pentru că jocul de blackjack este popular printre jucători, cazinourile îl oferă într-o mulţime de variante de joc. Toate se bazează pe aceleaşi reguli, însă le diferenţiază major un singur aspect, mărimea mizei.

Majoritatea dintre aceste variante de joc încep cu o miză de 0,50 RON şi o pot ridica până la un maxim de 50000. Există chiar mese rezervate jucătorilor VIP, unde aceste mize maxime cresc la valori cu adevărat exorbitante.

Ce mize trebuie să aleg pentru a fi profitabil la blackjack, pe cele mai mici sau poate pe cele mai mari? Vom încerca să lămurim acest aspect în topicul următor, aşa că, parcurge-l cu toată atenţia.

1.RTP-ul este mai mare la mizele mari pe blackjack

Dacă testezi slotul Money Train 2 demo, vei putea cu adevărat să îi cunoşti toate tainele fără să faci nici o investiţie financiară. Apoi, după ce vei avea suficientă experienţă de joc, vei putea face saltul la o miză reală cunoscând exact ce are jocul de oferit. La fel stau lucrurile şi cu jocul de blackjack, învaţă întâi cum se joacă şi tipurile de pariuri acceptate şi, abia pe urmă treci la jocul adevărat, pe o miză reală. După ce vei trece de perioada de jucător începător, vei putea aborda un joc de blackjack cu adevărate şanse de succes.

În general, jocurile de masă din categoria cărora face parte şi jocul de blackjack, sunt unele ofertante pentru jucători prin prisma RTP-ului pe care îl oferă. Pentru un jucător care ştie să-și aplice în joc strategii câştigătoare, acest RTP poate creşte în consecinţă şi îi poate aduce satisfacţiile financiare aşteptate.

Există percepţii ca un RTP este mai mare la jocurile unde, se impun mize mari de joc şi prin urmare jucătorii le aleg cu predilecţie. Greşit! Nu este o versiune de blackjack existentă în oferta oricărui cazino nu va garanta niciodată că o miză mare aduce un RTP mare!

Dacă într-un cazino fizic se întâmplă acest lucru, ce să spunem despre cele existente în online? Regulile sunt aceleaşi, jocul de blackjack are aceleaşi caracteristici, deci nimic nu se schimbă nici în partea de RTP.

Pentru ca totuşi să îţi creşti şansele de câştig, va trebui să identifici care este jocul de blackjack cel mai plătitor. Este dacă vrei ca la sloturi, există mii de jocuri în ofertă care au declarate aceleaşi RTP-uri, dar numai câteva dintre ele plătesc cu adevărat.

Ca în cazul sloturilor, există o comunitate bine definită de jucători care apreciază jocurile de masă. Găseşte forumurile în care acești jucători schimbă impresii despre jocul de blackjack, afla care sunt cele mai ofertante jocuri de blackjack şi treci la joc!

rtp-castiguri

2.De ce un RTP mare nu garantează neapărat mai multe câştiguri

Caracteristica RTP asigură jucătorii că jocul care îl are ataşat va returna procentul declarat din banii încasaţi înapoi jucătorilor. Un RTP mare înseamnă însă retur mare către jucători, nu faptul că va genera câştiguri unui singur jucător.

Dacă jocul de blackjack oferă un RTP de 99%, fiecare pariu depus în joc va aduce cazinoului un câştig fix de 1% din valoarea acestuia. Depui un pariu de 10 lei, 1 leu merge la cazino, depui un pariu de 100 de lei, 10 lei se vor duce şi de această dată în „buzunarele” cazinourilor.

Restul de bani încasaţi de cazino se strâng treptat şi se returnează prin pariuri câştigătoare jucătorilor de la masa de joc. Însă şi aici nimeni nu garantează că vei paria 1000 de lei şi vei avea parte de un retur de bani de 990.

Caracteristica RTP trebuie înţeleasă în termeni generali. Ea se va ţine de cuvânt şi va returna procentul ataşat pe care îl declară dar, o va face în repere mari de timp sau după sute şi mii de pariuri şi o poate face atât unui jucător cât şi mai multor la un loc.

Cu alte cuvinte, nimeni nu îţi garantează că un RTP mare al variantei de blackjack la care joci îţi va returna ţie personal RTP-ul declarat. Pentru a-ţi îmbunătăţi şansele, trebuie să îmbini un RTP cât mai mare cu alte caracteristici de joc.

Aplică deci cât mai multe strategii care se pretează la jocul de blackjack şi manageriază-ţi cu dibăcie bugetul de joc. Şi dacă ajungi să practici şi un joc responsabil, cu siguranţă că şansele tale de reuşită vor creşte în mod real.
preferinte

3.Totul depinde de preferinţe

O să realizezi în mod sigur că mizele mari nu sunt neapărat tichetul câştigător pentru jocul de blackjack. Uneori aplicarea acestei tactici de joc îţi va pune la grea încercare bugetul personal de joc, ba chiar ţi-l va ruina în cele mai multe cazuri.

Indiferent cât de mult îţi poţi permite să pierzi, mizele mari sunt reţeta de „succes” care îţi asigură falimentul. Şi în plus, nici nu vei petrece mult timp în compania jocului de blackjack preferat, pentru că mizele mari se pretează de minune la un joc rapid.

Abandonează strategia de joc pe mize mari şi încearcă să o aplici pe cea care implică mizele mici. Este adevărat că şi un câştig obţinut în acest fel nu este cine ştie ce ca valoare, dar pe general va adăugă acel ceva la buget şi nu te va duce în faliment.

Şi da, în acest caz un RTP mare te va ajuta în jocul pe mize mici. Vei juca degajat, te vei simţi confortabil şi vei anticipa şi momentul în care să faci cel mai bun pariu. Şi cine ştie, RTP-ul acumulat se va hotărî să îţi fie cedat, ca urmare a jocului inspirat pe care l-ai făcut.

Ai grijă numai să nu cazi în capcana timpului pe care îl acorzi jocului de blackjack. Chiar dacă joci pe mize mici, mai ia din când în când o pauză de la joc şi relaxează-te.  Jocul nu va fugi din mediul online şi această pauză îţi va defini mult mai clar ce ai de făcut în continuare.

Concluzie

În cele din urmă alegerea de a paria pe mize mari sau mici la blackjack ţine numai de opţiunea personală a jucătorului. În ambele cazuri, nu vei avea nici o garanţie că RTP-ul ataşat jocului de blackjack îţi va aduce câştiguri, deci nu te baza în joc pe acesta.

Cum eşti totuşi în faţa unui joc de noroc, numai un joc responsabil te poate feri de spectrul negru al falimentului. Joacă deci responsabil, alege miza care ţi se potriveşte şi jocul de blackjack îţi va răsplăti cu siguranţă eforturile depuse.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment