Câteva sfaturi pentru a alege așa cum trebuie electrocasnicele din bucătări

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Prepararea meselor, conservarea alimentelor, spălarea vaselor sau eliminarea mirosurilor neplăcute… electrocasnicele sunt omniprezente la noi în bucătărie. Dar, dacă ai nevoie de câteva sfaturi și recomandări pentru a le alege cum trebuie, citește acest articol.

Atunci când amenajezi sau renovezi o bucătărie, prima întrebare, care este cea mai importantă la care trebuie să răspunzi este – care sunt electrocasnicele pe care le vei folosi?

Câteva sfaturi pentru a alege așa cum trebuie electrocasnicele din bucătări - Refu.ro

Alege un aragaz în top în funcție de nevoi. Fie că alegi un aragaz cu patru arzătoare, fie că alegi un aragaz cu mai multe ochiuri, de exemplu cu 5 arzatoare ca cel de aici, o plită cu inducție sau alte modele mai inovatoare sau design, un lucru e sigur- acestea se vor alege în funcție de felul tău de a găti. Dar și de spațiul disponibil, bineînțeles. Plăcile vitroceramice sunt foarte ușor de curățat față de plăcile cu inducție. Iar dacă suprafaa bucătăriei este mai mare, mai bine ții cont de buget decât de obiceiurile de care ții cont atunci când gătești.

O hotă pentru a elimina mirosurile. Puterea sa de absorbție este deci extrem de importantă. Poți alege o hotă simplă, una decorativă, o hotă tip insulă sau o hotă telescopică.  Cel mai bine ar fi deci să alegi un model performant care să fie extrem de silențios.

Fii atent la consumul de energie. O bucătărie poate să consume destul de multă energie datorită faptului că aici sunt foarte multe aparate electrocasnice. Cel mai bine ar fi însă să alegi aparate care au un consum mai mic, care să aibă măcar clasa A.

Câteva sfaturi pentru a alege așa cum trebuie electrocasnicele din bucătări - Refu.ro

Nu neglija nici designul bucătăriei. Pentru a face diferența și pentru a atrage din în ce mai mulți clienți, fabricanții de produse electrocasnice rivalizează în imaginație pentru a propune cele mai design aparate. Deci electrocasnicele pot să fie o parte importantă a designului bucătăriei tale, completându-l de minune. Sa zicem ca la aragaz sau la plita nu poti alege din prea multe design-uri, dar te poți juca cu cele mai frumoase materiale și culori pentru a crea cele mai originale, cele mai frumoase și cele mai personalizate bucătării.

Mai ai nevoie și de aparate electrocasnice care îți vor simplifica viața, precum mașina de spălat vase. Este destul de silențioasă și extrem de eficientă. Poți alege un model în nuanțe de alb, de negru sau de gri, din oțel inoxidabil.

Este foarte important să ții cont de buget și de stilul de viață al familiei tale. Dacă îți place să ai mereu oaspeți, alege un aragaz performant, cu un cuptor de o mare capacitate, un frigider mare, unde să pui tot felul de alimente și de băuturi și alte electrocasnice care îți vor facilita sarcina. Familiile ocupate poate vor alege un cuptor cu gătire rapidă pentru a câștiga mai mult timp.

În bucătărille la comandă, luxoase, oțelul inoxidabil este cel mai popular finisaj. Pe lângă faptul că este foarte durabil și elegant, oțelul inoxidabil este foarte ușor de întreținut.

O bucătărie funcțională este o bucătărie practică și bine echipată. Vei reuși poate să îți ameliorezi și felul în care gătești, fără să pierzi timp, ajutându-te de electrocasnicele adaptate, vei petrece timp minunat în familie, dar vei savura și cele mai delicioase preparate.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments