Cauta restaurant online cu ajutorul telefonului mobil (P)

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

foodpanda.roTi-e foame si …vrei sa alegi un restaurant pe gustul tau? Cauti preturi avantajoase si sa ai libertatea de a alege sa platesti online? Ei bine, tocmai s-a lansat un proiect special pentru tine.

Tot ce trebuie sa faci, este sa-ti activezi GPS-ul la telefon sau detectia la PC, iar site-ul va detecta locatia ta si va detecta si restaurantele din jurul tau. Restaurantele vor fi listate dupa rating sau in functie de criteriile pe care tu le vei defini. Proiectul se numeste FoodPanda.ro si este disponibil atat pentru PC, cat si pentru telefonul tau mobil. Echipa foodpanda.ro a dezvoltat aplicatii pentru iOS, Android si WindowsPhone.

Deci, poti folosi FoodPanda.ro cam pe … orice. Momentan, site-ul este disponibil pentru orasele mari, cum ar fi Restaurante Bucuresti, Craiova, Timisoara, Brasov, Cluj-Napoca si multe altele. Deci, tot ceea ce trebuie sa faci, este sa intri pe site (sau sa deschizi aplicatia de pe telefonul tau Android, iOS, WindowsPhone), activezi detectia automata astfel incat site-ul sa te detecteze locatia ta, alegi restaurantul preferat si comanzi online. Comanda iti vine in cel mai scurt timp si alegi modalitatea de plata, fie online, fie cash. Foarte tare asa-i? Stii care-I cel mai interesant lucru? Toate aceste servicii sunt complet gratuite.

Mie mi s-a intamplat sa folosesc serviciile lor de multe ori. Eram la Brasov intr-o excursie si chiar nu stiam restaurantele din zona. Nu stiam niciunul de fapt. Asa ca am intrat pe FoodPanda.ro, am activat detectia automata si am gasit cateva restaurante high-class care ofera servicii de top la preturi foarte avantajoase. Am intrat, am dat comanda si am asteptat.

In cam 30 minute a venit comanda si am platit totul online, prin PayPal. Destul de tare, nu? Te invit si pe tine sa te bucuri de serviciile FoodPanda.ro.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments