Polaroid Cube competitor pentru GoPro?

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

polaroid-cubePolaroid Cube este o noua camera lansata acum 2 zile la pretul de 99$, capabila sa filmeze 1080p in 30 fps-uri, pacat aici ca daca poate 30fps-uri in FULLHD, de ce nu poate si 60fps-uri in HDReady? In fine la doar 99$ este un inceput foarte bun pentru cei care nu au bani de un GoPro.

Chiar daca GoPro are foarte multe acesorii, Polaroid ofera cateva acesorii pentru Cube, de la cutie waterproof pana la suport pentru bicileta si trepied. Cand vine vorba de functia pentru filmare aici am o veste proasta pentru cei care sunt interesati sa achizitioneze imediat acest produs, la fiecare 5 minute un fisier este creat, deci nu o sa ai 1 fisier de 1 ora, o sa ai 12 fisiere .mov realizate intr-o ora.

Daca i-ai dat drumul sa filmeze, filmeaza fara probleme si cele 90 de minute cat ar tine bateria, dar problema e ca ai nevoie de un soft pentru editare video, dar asta nu e o problema daa ai deja unul si stii sa il folosesti.

Camera foto este de 6MP, dar sa nu te astepti la minuni din partea ei, la partea video pare sa se descurce bine, cel putin din putinele imagini pe care le-am urmarit pe Youtube, nu prea sunt inca review-uri si video-uri cu diferentele intre Polaroid Cube si orice camera GoPro. Cu un unghi de vizualizare de 124 de grade si un f/2.0 camera este wide si destul de luminoasa.

Camera are partea inferioara a camerei magnetica, asta inseamna ca se poate lipi pe orice suprafata metalica, inca nu stiu cat de bine se prinde de metale, dar la greutatea foarte mica pe care o are ar trebui totul sa fie ok.

Mai jos este urcat pe Youtube un video care arata cum filmeaza in lumina slaba, dar si cum face corectia la lumina.

Eu unul ma pregateam sa strang ceva bani pentru un GoPro, dar daca camera asta face ce as putea face si cu un GoPro, pai atunci s-ar putea sa economisesc ceva. Revin in curand cu un video care arata diferentele intre camera asta si un GoPro.

Un review interesant aici: http://www.slashgear.com/polaroid-cube-review-23347420/

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments