CCleaner pentru Android

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

CCleaner pentru AndroidCCleaner pentru Android va fi disponibil in curand pentru toata lumea, momentan pentru a putea testa aplicatia este necesar sa aplici pentru a fi un tester, lucrul asta se poate intampla daca accesezi link-ul: Become A Tester (cel mai probabil o sa-ti afiseze o eroare pentru ca testarea nu este disponibila pentru Romania, dar cand va fi disponibil, o sa ai un buton numit Become A Tester).

In versiunea BETA v1.00.9 aplicatia are doar 3 meniuri simple, aici este vorba de: Cleaner, App Manager si System Info. Optiunile incerc sa le descriu cat mai usor si scurt mai jos:

CCleaner pentru Android: Analyze & Clean

Exact ca CCleaner-ul pentru windows, CCleaner pentru android analizeaza continutul din telefonul tau si iti ofera sugestii pentru a curata, apoi iti arata ce poate sa curete si in asa fel poti economisi spatiu aditional in telefonul tau, mai ales daca nu ai un card aditional, sau daca cardul este prea mic.

La fel face si pentru log-urile care sunt foarte vechi, poate sterge lista de apeluri primite/efectuate/nepreluate mai veche de pana la 3 luni.

 

CCleaner pentru Android: App Manager

Optiunea pentru a verifica anumite statistici sau dezinstalarea unei aplicatii se poate face la fel de usor, fiind necesar doar sa accesezi meniul pentru configurarea aplicatiilor care sunt instalate in telefon. In asa fel poti sa verifici cu usurinta daca anumite aplicatii care nu le mai folosesti, merita sau nu sa fie dezinstalate pentru a testa sau folosii pentru un timp mai lung alte aplicatii.

CCleaner pentru Android: System Info

Aceasta optiune este necesara pentru cei care doresc sa fie la curent cu statisticile live ale telefonului, pentru acesta optiune CCleaner pentru Android ofera cea mai simpla metoda pentru a observa modul cum sunt resursele consumate de aplicatiile tale.

Prima statistica ofera este consumul de resurse a procesorului (cate procente consuma sistemul de operare, utilizatorul si cat este nefolosit), urmat de consumul RAM (utilizat si cat este liber), spatiu internal (spatiul folosit si cat mai este liber), spatiul de pe card (spatiul folosit si cat mai este liber), dar si informatii despre baterie, aici vorbim despre nivelul bateriei si temperatura beteriei.

 

Eu unul sunt un utilizator a softului de la Piriform, CCleaner pentru PC este un utilitar destul de bun, care ajuta cei care nu au timp sa analizeze si sa curete PC-ul intr-un mod mai bun.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments