Vplay se numeste mai nou VPlus!

Vplay vplus filme si seriale online subtitratese numeste mai nou VPlus, pare a fi o relansarea a site-ului sub o alta denumire. Noua modificare aduce cu ea si oportunitatea de a viziona si filme si seriale online subtitrate. In ultima perioada Vplay-ul nu mai oferea nici seriale, totul fiind limitat doar la video-urile urcate de utilizatori.

Odata cu Vplus.ro, utilizatorii nu mai pot urca materiale video, totul fiind exclusiv pentru filme si seriale. Daca serviciul continua in sistemul asta nu o sa mai dureze mult si anticipez abonamente pentru vizionare, si asta din cauza ca toate materialele video oferite sunt in format HD si contin subtitrare in limba romana, astea sunt cam toate motivele ca Vplus sa fie contra-cost in scurt timp.

Momentan observ ca sunt in jur de 150 de filme pe site, si 36 de seriale. Bineinteles astea fiind doar la inceput, urmand sa fie adaugate cred eu, si alte filme si seriale.

La despre noi apare urmatorul text:

Vplus este o companie de tehnologie care oferă servicii de consum şi de afaceri pentru video streaming online şi livrare de conţinut online, e-comerţ, mass-media şi marketing online. Scopul nostru este de a crea combinaţia perfectă între divertisment video online de înaltă calitate şi cele mai noi tehnologii de streaming online.

Licenta Cinemayo

Licentierea pentru materialul video pare oferit de Cinemayo, site-ul cinemayo.com este inregistrat 9 aprilie 2014. Cu toate ca site-ul nu este online, si nu gasesc pe internet nicaieri sub ce vorba este distribuita licentiera Cinemayo, tot continut ilegal oferit este, dar cel putin acum cand vor mai fi somati nu vor fi acuzati de pornografie infantila. Sunt curios cum va evolua site-ul in urmatoarea perioada, pentru ca asta este cea mai cruciala perioada, daca prinde cel mai probabil vor adauga abonamentele contra-cost, si daca nu prinde, cel mai probabil va fi inchis si Vplus.

Avantajul Vplus pana acum pare ca pe langa filme si seriale online subtitrare, ofera si posibilitatea sa le vezi pe telefon sau tableta.

Tu stiai de noul site Vplus?

 

 

Subscribe
Abonare pentru
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Bogdan N ( redactia4fun )

Salut, chiar nu stiam 😀 am sa intru sa vad despre ce e vorba 🙂

Cosmin

In eventualitatea in care site-ul va oferi o gama larga de seriale si filme HD, cred ca merita pe deplin sa platesti pana la 5-10 euro/luna pentru serialele sau filmele preferate, la o calitate foarte buna.