Ce ar trb sa faci TU la 20 de ani? Ei bine am vazut in statisticile din google analytics ca apar cautari catre blog pe cuvantul asta cheie, probabil de la persoane ce vor mai mult de la ei si incep sa caute pe internet anumite raspunsuri.

Pana la urma trebuie sa faci ce vrei tu la varsta asta, fiecare om din jur te poate influenta mai mult sau mai putin.

Mai jos o sa scriu ce mi-ar fi placut mie sa fac la 20 de ani!

Inainte sa pun asa-zisa lista este foarte important ca noi toti sa stim ca indiferent cat de bine sau cat de rau facem anumite decizii in viata, totul o sa fie bine. Cu fiecare actiune pe care o faci, iti cladesti drumul in viata.

La 20 de ani era bine sa fiu mai modest

Fiind tanar imi placea cand cineva vorbea despre mine, si ma lauda ca ma pricep la aia si la aia. Motiv pentru care exageram de multe ori si eram un idiot.

La 20 de ani era bine sa incerc mai multe lucruri

Fiind atras de tehnologie, am reusit sa ma invart prea mult prin IT, nu m-am dus foarte departe de domeniul asta, am avut contact doar cu astronomia ce m-a dus catre fotografie si videografie.

La 20 de ani era bine sa calatoresc in alte tari

Abia la 28 de ani am reusit sa ies prima data din tara, lucru pe care il vad facut foarte tarziu, la cei 20 de ani puteam sa strang o mana de bani si sa plec din tara, oriunde!

La 20 de ani era bine sa am o directie profesionala precisa

Chiar daca auzi la toata lumea ca esti tanar si nu trebuie sa te gandesti prea mult la asta, pe mine m-ar fi ajutat daca-mi setam de atunci o directie exacta cand vine vorba de viata profesionala. Daca-mi setam un tel pentru urmatorii 4-5 ani, si realizam 30% din el, eram si mai avansat.

La 20 de ani era bine sa am prieteni de calitate

Imi placea sa fiu prieten cu toata lumea cand aveam 20 de ani, lucru ce mi-a aratat de fapt ca nu aveam niciun prieten. Fiind la gramada fara un prieten in care poti sa ai o baza, ajungi sa faci foarte multe lucruri singur.

La 20 de ani era bine daca respectam mai bine oamenii din jur

Respectul pentru oamenii din jurul tau il vad esential intr-o lume de calitate, lipsa de respect e cea mai raspandita boala pe care am vazut-o pana acum.

La 20 de ani era bine daca eram mai bun cu toata lumea

Cu toate ca ajutam foarte persoane, aici ma refer la prieteni si la persoane pe care abia le cunosteam. Simteam ca vreau mai mult de la ei si profitam atunci cand aveam ocazia fie prin favoruri ori eforturi financiare.

La 20 de ani era bine daca greseam de fiecare data

Mindfix-ul ala ciudat de la 20 de ani cand vrei sa faci totul bine si sa ai o teama daca ceva nu-ti iese, doar de modul in care esti vazut de oameni ca ai dat gres, asta a fost o greseala de lunga durata, pentru ca foarte tarziu mi-am dat seama ca cu cat gresesc mai mult, cu atat stiu sa fac lucrurile din viata mea mai bine, atat de bine incat sa fiu multumit de ceea ce fac si ceea ce sunt.

La 20 de ani era bine daca ajungeam la mai multe evenimente

Fiind la 20 de ani trebuia sa fiu prezent la fiecare concert al trupei preferate, sa fiu acolo unde se distrau toti prietenii mei. Lucru pe care nu l-am facut, m-am multumit sa invat si mai mult in domeniul meu de interes si sa ma distrez doar in ferestre de timp mici.

La 20 de ani era bine daca citeam mai mult

Un lucru foarte important la 20 de ani, faptul ca-ti place sa citesti o carte Sci-Fi sau o carte care te invata cum sa faci un lucru, sau cum sa il intelegi te face sa te gandesti mai multi la lucrul respectiv.

La 20 de ani era bine daca intelegeam ca fiecare om are un motiv pentru ceea ce face

La 20 de ani nu are rost sa te consumi pentru toate prostiile oamenilor din jur, este suficient sa intelegi ca fiecare om face un lucru pentru un motiv al lui, fiecare isi traieste viata cum vrea si din cauza asta apar motive pentru care se intampla multe.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru