O camera frigorifica congelare de calitate este una care va fi si bine realizata. O astfel de camera frigorifica in fapt va va ajuta sa conservati alimentele mai multa vreme, mult mai multa vreme decat daca le-ati pastra in mediul natural. Un mediu controlat, aceasta inseamna de fapt o camera frigorifica pentru congelare.

         Aceasta poate sa fie realizata fie ca si un container din panouri de poliuretan sau poate fi o singura incepere. Temperatura din interiorul ei poate sa ajunga pana si la -30 de grade Celsius, deci e clar ca alimentele se vor putea pastra vreme indelungata la astfel de temperaturi: www.camerefrigorifice.info.ro

O camera frigorifica congelare fara investitii prea mari

          O camera frigorifica congelare nu trebuie sa va coste o avere. Din contra, daca veti apela la specialisti in domeniu, ea poate fi realizata rapid si eficient si mai mult, poate fi realizata la dimensiunea dorita de catre dvs.

         Conyfrig Service este o companie care va ofera seriozitate in construirea de camere frigorifice, depozite frigorifice si instalatii frigorifice diverse.

         Acestea pot fi utilizate atat de catre micii intreprinzatori cat si de catre marile companii care activeaza in industria alimentara, farmaceutica, hoteliera, etc.

         O camera frigorifica congelare de la Conyfrig Service este foarte eficienta si indeplineste toate normele europene in vigoare deopotriva.

Apelati la personal competent pentru o camera frigorifica congelare bine realizata

         Mentionam anterior ca o camera frigorifica bine realizata va fi si una eficienta. Realmente, eficienta ei depinde in foarte mare masura de materialele folosite in realizarea sa si de modul in care ea este realizata totodata.

         In proiectarea unei camere frigorifice trebuie sa se tina seama si de produsele ce vor fi depozitate in ea. Acestea vor influenta si mediul din interiorul camerei respective, sau mai exact temperatura care va trebui mentinuta aici. Se poate opta pentru o usa batanta de pilda sau una culisanta, una sectionala.

         O camera frigorifica de congelare poate fi iluminata la cerere, poate fi dotata si cu rafturi diverse, poate sa aiba un control electric al temperaturii si de asemenea unul de dezghetare si de ventilare si asa mai departe.

         Un alt aspect de luat in calcul este si cel al eficientizarii spatiului. Astfel, un spatiu poate fi maxim eficientizat daca in sine instalatia frigorifica este bine proiectata. Trebuie sa se tina cont deopotriva si de bugetul disponibil al clientului, trebuie sa se tina cont si de spatiul in sine pe care clientul il are la dispozitie.

         Optati pentru calitate din toate punctele de vedere deci, pentru a va mentine alimentele si diverse alte elemente dupa caz, in conditii optime. De la o camera frigorifica congelare de dimensiuni mai reduse la una de dimensiuni mai vaste, puteti opta pentru cea de care aveti nevoie in mod exact la Conyfrig Service: www.camerefrigorifice.info.ro.

         Fie ca activati in domeniul alimentar, in cel farmaceutic sau hotelier, etc., o astfel de instalatie de congelare va poate fi de mare ajutor si va poate chiar ajuta si sa economisiti bani, fiind o excelenta investitie pe termen lung.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru