Ce este o combină frigorifică

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

combina frigorifica

O combină frigorifică este un aparat frigorific care combină într-un mod excelent frigiderul, care este destul de spațios şi se află în partea de sus şi congelatorul, care este cu mult mai bine compartimentat şi se află în partea de jos. Combina frigorifică este un aparat frigorific destul de mare, astfel încât aveţi posibilitatea de a păstra la rece o cantitate destul de mare de produse şi cam tot atâtea pot fi congelate.

Tipuri de combine frigorifice:

  • Combină frigorifică cu trei uşi în stil francez

În dependenţă de producător, dimensiuni, compartimentare, materialul din care este făcut acest model de combină frigorifică poate avea preţul cuprins între 3000 – 4000 RON;

  • Combină frigorifică cu două uşi side-by-side

În dependenţă de producător, dimensiuni, compartimentare, materialul din care este făcut acest model de combină frigorifică poate avea preţul cuprins între 7000 – 8000 RON;

  • Combină frigorifică încorporabilă

În dependenţă de producător, dimensiuni, compartimentare, materialul din care este făcut acest model de combină frigorifică poate avea preţul cuprins între 1000 – 4000 RON.

Actualmente totul în jurul nostru este într-o continuă dezvoltare şi anume din aceste considerente, tipurile de combine frigorifice enumerate mai sus nu sunt unice. Specialiştii lucrează de zor pentru a  crea cât mai multe tipuri de combine frigorifice. Este cert faptul că în dependenţă de formele, tipurile şi dimensiunile combinelor frigorifice variază şi prețul acestora, care actualmente pe piaţa echipamentelor electrocasnice este cuprins între 300 RON (pentru o combină frigorifică de dimensiuni mici şi cu mai puţine facilităţi) şi 8000 – 9000 RON sau chiar şi mai mult pentru combine frigorifice ultramoderne cu o mulţime de facilităţi, compartimentate foarte comod.

Specialiştii în domeniu ne recomandă să optăm pentru combine frigorifice No Frost. Desigur preţul acestor combine frigorifice este mai mare, de aproximativ  4000 – 7000 RON, în dependenţă de producător, dimensiuni, compartimentare, dar acest tip de combine frigorifice are şi avantajele sale, care vă uşurează cu mult munca:

  • răcirea este mai rapidă şi mai eficientă;
  • nu necesită a fi decongelat şi întreţinut ca frigiderele de tip clasic;
  • alimentele plasate în congelator sunt congelate prin intermediul curenţilor de aer reci şi nu se mai formează gheaţă, deci şi alimentele dumneavoastră nu se vor mai lipi.

În momentul în care vă decideţi să achiziţionaţi o combină frigorifică, trebuie să ştiţi că investiţia dumneavoastră în acest aparat trebuie să fie strâns legată de necesităţile pe care le aveţi, bugetul de care dispuneţi şi de asemenea de stilul de viaţă al dumneavoastră şi al familiei dumneavoastră.

După cum am menţionat mai sus, preţurile la combinele frigorifice de la www.Bricomix.ro variază foarte mult şi depind nemijlocit de producător, dimensiuni, tip, compartimentare, materialul din care sunt făcute, volumul (poate avea volumul cuprins între 200 şi 400 litri), etc.. În dependenţă de ceea ce doriţi să păstraţi în combina frigorifică, spaţiul de care dispuneţi în bucătărie la sigur veţi găsi o variantă care să vă convină ca şi calitate şi preţ. Doar că înainte de a face alegerea finală studiaţi bine propunerile existente pentru a fi siguri că aţi ales varianta cea mai bună.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments