Refu Blog

Daca ai in plan sa iti realizezi un website sau ai deja unul cel mai probabil ai auzit deja vorbind de SEO si optimizare SEO.

Ce este SEO mai exact?

Seo este prescurtarea de la Search Engine Optimization si este un proces de optimizare prin care un website devine vizibil in cautari, avand la baza desigur cuvinte cheie relavante activitatii promovate.

Tradus o sa intalniti expresia „Optimizare pentru motoarele de cautare” termenul de „optimizare seo” poate fi considerat pleonasm.

Cum functioneaza?

Atunci cand cineva face o cautare motorul de cautare ii afiseaza mai multe rezultate relevante, iar site-urile care apar prima pagina sunt performante si detin un scor SEO foarte bun. De altfel trebuie retinut ca aceste este foarte important ca un site sa fie in topul cautarilor pentru ca majoritatea oamenilor nu trec de prima pagina de rezultate.

Din pacate nu exista o lista cu ce trebuie sa faci anume ca si site-ul tau sa fie printre primele in cautari, fiecare site are necesitatile lui si trebuie optimizat altfel. Toate aceste aspecte trebuie analizate printr-un Audit SEO detaliat.

Sunt foarte multe criterii de luat in calcul, de la vechimea si autoritatea domeniului pana la optimizarea SEO On Page sau SEO Off Page.

In urma unui audit, un specialist seo poate observa nivelul performantei actual al site-ului, lipsurile pe care le are si va poate recomanda o campanie SEO adaptata si personalizata.

Un aspect foarte important este acela ca optimizarea SEO a unui site necesita timp si buget pentru investitie.

In afara de cerintele pentru a obtine un scor SEO bun, este si timpul in care se incarca site-ul. Daca incarcarea dureaza mult, vizitatorii vor avea o experienta slaba iar motoarele de cautare vor depuncta acest lucru.

Cum procedam?

Incepeti prin a a dauga continut unic si relevant pe site, in paralel cu asta porniti si campania de advertoriale prin care sa publicati articole pe alte bloguri mai performante cu link catre site-ul personal. Linkul trebuie pus pe ancora cuvant cheie stabilita de comun acord cu specialistul SEO.

Unde gasim un specialist SEO?

La noi in tara o sa gasiti foarte multe agentii care ofera servicii de optimizare, recomandarea noastra este Optimizare SEO Timisoara, o agentie care stie sa tina cont de cerintele Google si sa faca totul ca procesul de optimizare sa fie unul cat mai natural.

Modul de lucru al fiecarei agentii ramane un subiect inca controversat in industria SEO, asa ca asteptati-va sa aflati multe pareri diferite.

Citeste si Ce este SEO?

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment