Facebook controleaza modul in care comentariile publice sunt ordonate, astfel incat sa le ascunda pe cele negative

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Facebook a facut mai multe demersuri pentru a incerca sa limiteze comentariile negative si abuzive pe platforma sa, introducand un sistem de clasificate imbunatatit pentru comentarii, legat de profilurile publice. Prin implementarea acestui sistem, utilizatorii spera sa obtina mai multe conversii semnificative.

Comentariile publice pe pagini cum ar fi cele pentru o celebritate, de exemplu, sunt deja clasificate intr-o oarecare masura, folosind considerente precum numarul de interactiuni pe care le are un comentariu si alte semnale sociale de tipul smile face, heart sau angry face.

Acum, Facebook spune ca va lua in considerare si daca proprietarii de pagini si reteaua lor de prieteni au interactionat cu un comentariu. Deci, daca postarea de pe pagina Facebook a lui Cristiano Ronaldo nu primeste si raspunsuri de la titular, postarea este foarte posibil sa nu apara la fel de des ca alte postari in care titularii de pagini sau posesorii de afaceri interactioneaza cu publicul.

Facebook vrea sa ajute companiile

Noul sistem de clasamente va continua sa foloseasca consideratii multiple pentru clasarea comentariilor si, ca de obicei, Facebook va pastra anumite elemente surpriza pentru a face ca postarile, atat cele promovate cat si cele free, sa fie afisate in mod selectiv in functie de numeroase considerente.

Schimbarile Facebook

Aceste ajustari de clasare fac parte dintr-o revizuire mult mai ampla pentru Facebook, anuntata luna trecuta, cu schimbari care au loc in toate aplicatiile si serviciile platformei.

Grupurile si conversatiile particulare sunt date mai mult in noul design, in timp ce cele mai traditionale metode de partajare si News Feed ocupa un loc secundar.

Facebook Dating se desfasoara in mai multe tari, in timp ce o noua functie numita Meet New Friends te ajuta sa faceti exact acest lucru – sa iti extinzi reteaua de prieteni pe baza comunitatilor si intereselor comune.

Modificarile pentru clasarea comentariilor pe paginile publice se deruleaza acum, deci ar trebui sa le vezi  imediat, cu exceptia cazului in care ai mutat deja toate postarile si discutiile in chaturi de grup private.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Gabriel Bianu

Mai nou, Facebook asculta si conversatiile utilizatorilor. Uiti aici un articol despre aceasta stire: Facebook recunoaste faptul ca a ascultat in secret conversatiile vocale utilizatorilor sai