Ce este un Troll sau Hater?

Troll sau HaterÎn primul rând Troll sau Haterul se aseamănă foarte mult, amândouă specimene nu suportă să stea liniştiţe în banca lor.

Problema în lumea 2.0 începe când troll-ul ştie câteva metode de sql injection sau alte metode pentru a da site-uri, forumuri sau bloguri jos, atunci nesimţirea este extremă şi trebuie luate măsuri serioase, banip-ul este la modă pentru ei.

Troll-ul este specimentul care se crede superior şi începe să facă caterincă de alţi oameni, pentru a începe probabil un scenariu plin de înjurături pe diferite subiecte, persoane, cărţi, filme, jocuri etc.

Bineînteles nici un troll nu se simte bine când este IGNORAT.

Reguli anti-troll:

  1. Îl înjuri? El câştigă. Nu face asta!
  2. Te face să te agiţi? El câştigă.  Nu face asta!
  3. Te face sa te îndoieşti de ceva? El câştigă.  Nu face asta!
Cel mai bine ignora-l.

Haterul face parte din aceeaţi clasă, nu acceptă succesul unui coleg, prieten sau pur şi simplu succesul unui străin, lumea virtuală are parte de foarte mulţi oameni de genul. Haterul ar trbui să se simtă bine fără să mai conteze succesul altora, trebuie să facem haterii să ajungă pe cale de dispariţie

La fel şi haterul trebuie ignorat, nu se va simţi bine deloc.

Un alt sens ar fi că, atunci când ai un număr de hateri ai succes. Asta înseamnă pentru blogul meu că nu are succes, pentru că haterii nu vin să bată la uşa mea de fier 2.0.

Subscribe
Abonare pentru
guest
4 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Fotograf nunta Bucuresti

Sunt in ceata…ce-s astea doua specimene..programe de spart sau tipuri de vizitatori?!

Yamasha

Eu n-am avut de-a face cu ei pana acum. Sper ca nici de acum incolo. Oricum, la mine aprobarea comentariilor se face manual, asa ca ar putea sa comenteze… pana maine.

Fotograf nunta Bucuresti

Eu ma gandeam la hakeri..sau ceva de genu asta!