Ce job ti se potriveste – afla chiar acum cu un test de cariera

Un test de cariera este indicat pentru toti cei care doresc sa detina un randament mai bun la locul de munca, dar si pentru cei care inca nu s-au angajat. Acest tip de test este indicat atat pentru tinerii adulti, cat si pentru cei care au intrat deja ani in campul muncii.

Pe site-ul eurocor.ro, participantii pot face teste de inteligenta in mod gratuit pentru a descoperi ceea ce li se potriveste mai bine in viata, din punct de vedere profesional.

Ce ofera rezultatul unei astfel de evaluari

Evaluarile de cariera ofera rezultate transparente si aprofundate, pe baza carora un individ primeste un raspuns despre ce profesii sunt cele mai potrivite in functie de abilitatile sale, de mediul ideal in care ar trebui sa lucreze; cum ar trebui sa comunice individul cu ceilalti, care sunt punctele forte si punctele slabe ale individului si, cel mai important,  o analiza aprofundata a pasiunii sale. 

Cum sa afli ce cariera ti se potriveste cel mai bine

Ce job ti se potriveste – afla chiar acum cu un test de cariera - Refu.roEvaluarea carierei este procesul de studiere si cercetare a atributelor personale ale unei persoane, cum ar fi abilitatile si expertiza, interesele, motivatiile, valorile si trasaturile de personalitate pentru a le ajuta sa gaseasca o cariera adecvata. Este un test de masurare a potentialului unei persoane de a juca un rol critic intr-o anumita functie.

Aceste teste au avut deja un impact reusit in dezvoltarea carierelor multor persoane si sunt utilizate in cea mai mare parte de centrele universitare de perfectionare a carierei, consilierii de cariera, companiile de externalizare, personalul privat de resurse umane, antrenorii de cariera si consilierii de reabilitare profesionala.

Pentru multi dintre noi, un test de aptitudini profesionale poate insemna diferenta dintre succes si faliment in viata profesionala. Testele de aptitudini au fost folosite inca din anii 60, mai ales in tari precum Statele Unite, Danemarca, Suedia si Germania. Un astfel de test poate scoate in evidenta calitati pe care un candidat nici nu stia ca le detine!

Descopera-te pe tine insuti si vezi ce job ti se potriveste cu un test de cariera – gratuit si rapid!

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments