Ce trebuie sa cunosti despre procedura de lifting facial

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Termenul de “lifting facial” provine din limba engleza si indica un numar mai mare de proceduri chirurgicale ce au ca obiectiv reintinerirea chipului unei persoane. In tara noastra exista multe clinici care se ocpua de aceasta interventie chirurgicala, insa clinica medicului Gad Renert este printre preferatele clientelor, mai ales ale vedetelor care se stie ca sunt mult mai atente cu modul in care arata, dat fiind faptul ca imaginea lor este una publica si oamenii le percep precum modele de urmat. Metodele chirurgicale practicate de medicul Gad Renert pentru procedura de lifting facial nu se rezuma doar la ridicarea cutelor, ci si la muschii care sustin pielea, in asa mod incat sa redea tonicitatea originala a chipului. Astfel aspectul nu va fi unul fortat si efectul va fi de lunga durata. Pe langa liftingul complet al chipului si gatului, medicul Gad Renert si echipa sa iti pot realiza si un lifting partial (sau mini lifting) in zonele pricipale care se lasa. Procedurile de mini lifting sunt:

1. Lifting frontal: corecteaza excesul cutanat frontal;

2. Lifting al sprancenelor: ridica sprancenele ce cad si deschide privirea;

3. Lifting al obrajilor: ridica obrajii cazuti corectand formarea pliurilor cutanate;

4. Lifting al gatului sau mandibulei: redefineste linia mandibulara si corecteaza excesul cutanat al colului. Cand este recomandat liftingul facial? Procedura de lifting facial este foarte eficienta pentru corectarea relaxarii musculare normale a chipului ce este cauzata de imbatranirea naturala. Cu trecerea timpului structura tesutului isi pierde din tonicitate si de lasa. Pentru a se supune acestei interventii, pacientul trebuie sa prezinte anumite caracteristici anatomice si psihologice.

Ce trebuie sa cunosti despre procedura de lifting facial - Refu.ro

Din punct de vedere estetic, candidatul trebuie sa prezinte: un aspect general al chipului mai putin tanar decat se doreste, o relaxare vizibila a tesutului cutanat, o pierdere a definirii ovalului chipului, o lasare a arcadei sprancelenor, o accentuare a cutelor din jurul nasului, riduri vizibile si difuze pe chip, gatul si mandibula cu piele lasata. Din punct de vedere al sanatatii, pacientul nu trebuie sa prezinte patologii in faza acuta sau cronica. Nu trebuie sa fie nici subiectul unei formari al unor cicatrici hipertrofice, denumite si cheloid. Din punct de vedere psihologic, liftingul facial trebuie sa fie perceput ca o asimetrie intre varsta estetica si cea perceputa. Atunci cand un pacient se simte tanar, si rezultatele vor fi unele pe masura. Beneficiile liftingului facial sunt multiple. Ofera o solutie contra imbatranirii estetice a chipului.

In functie de gravitatea cazului, medicul va hotar ce tip de interventie ti se potriveste astfel incat rezultatele sa fie cele asteptate. Asta inseamna sa obtii un aspect natural si de lunga durata. De asemenea, vei avea si o mimica mult mai buna. O astfel de procedura se face sub anestezie locala sau totala, in functie de tipul interventiei. Vizita preliminara la cabinetul medicului Gad Renert este necesara pentru a stabili toate aspectele legate de interventia ce va avea loc. Se va face si o anamneza a pacientului pentru a fi sigur ca acesta poate fi supus unei asemenea proceduri. Inainte de interventie, pacientului i se vor cere si un set de analize complete si o electrocardiograma, pentru a nu exista riscuri in timpul opretaiei sau dupa.

Ce trebuie sa cunosti despre procedura de lifting facial - Refu.ro

De asemenea, folosirea anumitor medicamente este interzisa, asa ca trebuie sa ii spui medicului daca urmezi o anumita medicamentatie ce poate afecta cursul procedurii sau vindecarea. Un sfat foarte important pe care il vei primi este acela ca nu trebuie sa te vopsesti pana cand vindecarea inciziilor nu va fi completa. Asa ca daca doresti sa ii faci o vizita hair sitlistului inainte de a te supune unei asemenea interventii ar fi foarte bine. Rezultatele vor fi excelente atata timp cat asculti toate sfaturile medicului.

Desigur, si experienta si indemanarea specialistului isi vor spune cuvantul. De asemenea, la clinica medicului Gad Renert sunt disponibile si alte servicii precum proceduri corporale, estetica sanilor, tratamente cu laser, tratamente cosmetice pentru femei, dar si pentru barbati. Preturile sunt accesibile si conditiile se ridica la cele mai inalte standarde. Pacientii care au trecut pragul cabinetului s-au declarat multumiti, marturie fiind inclusiv testimonialele vedetelor autohtone care si-au regasit frumusetea si increderea in propria persoana. Daca doresti o consultatie, poti suna oricand pentru o programare. Iti garantam ce vei fi mai mult decat multumita.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments