Cele 3 stari de spirit – versiunea software

Bineînteles că foarte mulţi nu întelegeti titlul, aşa că o să-l explic mai jos. Astăzi voi prezenta în format text, cele 3 mari stari de spirit sub forma unui software.

Prima stare este cea de glumeţ şi glumeţe.

Daca vezi mereu o persoană care râde şi care încearcă glume cât mai multe, eh aici se întâmplă două fenomene, şi-a făcut update la softul de glume, şi treaba stă în felul următor:
Glume bune. Versiunea update-ului este bine primită pentru că testele arată o rată de succes mare, rasete din toate părţile.
Glume seci, slabe. Înclină către un update care nu a corectat toate bugurile din versiunea anterioară, şi toate glumele sunt sub formă de test pentru o versiune mai bună, bineîneles asta fiind o versiune beta pentru dezvoltare.

Starea numarul doi este cea de seriozitate, câteodată dă impresia că ar fi depresie.

Dacă vezi o persoană prea serioasă, cu puţin zâmbet pe faţă şi care nu scoate prea multe glume din buzunar, înseamnă că stă în felul următor.

Versiune fără suport tehnic. Versiunea software fără prea mult marketing, a ajuns să nu mai primească suport tehnic din partea soţiei, amantei, familiei sau a prietenilor, asta ducând la o multitudine de erori şi crash software.
Versiune mult prea veche, fără update-uri de nici un fel. Versiunea aceasta software a fost pusă la naftalină pentru că nu afişează nici o eroare şi nici soţia sau prietenii nu vor modificări software la versiunea curentă, tipul care stă liniştit şi vorbeşte inteligent este deajuns.
Versiunea eBusiness. Versiune software cu aplicaţie debugging automat fără necesitatea suportului tehnic sau mentenanţă, oferind randament pe plan profesional, dar viaţa personală rămânând fără memorie ram suficientă, fiind necesară închiderea softurilor personale.

Versiunea Homeuser. Versiunea nepretenţioasă care primeşte update software anual unde prietenii, familia şi soţia îl consideră ok. De fel versiunea Homeuser se oferă numai daca în grupul respectiv de prieteni se găsesc alţii care au update-urile de la prima categorie.

Starea numarul trei este cea mai completă fiind şi cea mai ravnită şi inacesibilă datorită costurilor financiare dar şi emoţionale.

Versiunea Ultimate. Versiunea ultimate primeste frecvent update-uri de fericire unde utilizatorul nu duce lipsă de sentimente şi fericire în cadrul căsniciei, grupului de prieteni sau oriunde în societate.
Versiunea Premium. Fiind o versiune fără update-uri, un software care se accesează in-cloud, conectat direct la servere care oferă fericire, momente unice în viaţă dar şi mult zâmbet pe buze.

————————————————————–
Articol scris în timp ce aveam inspiraţie de scris orice. În caz de am omis ceva, trimiteţi un ticket la suportul tehnic, hahah! (Facem alt update)

Subscribe
Abonare pentru
guest
9 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Mirela

Mda este foarte interesant articolul tau .. 🙂 Mi’ar placea prima Varianta Softwere cu glume bune :)) makr asa ne mai infrumusetam si noi viata 😀

NoName

Sa stii ca ai dreptate… Asa cum spunea si @mirela mai sus si eu as prefera o varianta mai glumeata.

Anca

interesant articolul si am aflat si lucruri noi!

Laurentiu

Hehe…fericirea chiar trebuie s-o cauti..in oameni, in lucruri, in clipe traite…important este insa s-o gasesti!

Bucur

foarte bun si interesant acest articol…inventiv.

Flori

Foarte interesante cele 3 stari de spirit 😀

Amy

Foarte tare articolul si comparatia e maxima!

Cristina

Vreau si eu stare de glumet :)) macar ne mai relaxam si noi uneori 😛

Damaris

Interesant si util articolul tau!