Firefox Hello serviciul de apel video de la Mozilla

Firefox Hello serviciul de apel video de la Mozilla, fiind si mai usor de a putea intra intr-un apel video cu cei dragi. Apelul se poate face prin ToolBar-ul de la Firefox 35, si nu ai nevoie de nicio inregistrare, logare, plugin sau alte cerinte. Click doar pe iconita de Hello, iti este generat un link si poti sa oferi

Firefox Hello serviciul de apel video de la Mozilla, fiind si mai usor de a putea intra intr-un apel video cu cei dragi. Apelul se poate face prin ToolBar-ul de la Firefox 35, si nu ai nevoie de nicio inregistrare, logare, plugin sau alte cerinte. Click doar pe iconita de Hello, iti este generat un link si poti sa oferi prietenilor sau familiei acel link, si apelul se face pe baza de link, link-ul este folosit pentru identificarea partenerilor.

Daca ai un browser Firefox pe calculator sau pe telefon (necesar sa suporte WebRTC, majoritatea suporta), tot ce ai nevoie este de microfon si de o camera web pentru a putea oferi si imagine video cat si audio.

Apel video instant prin Firefox Hello

Link-ul oferit se salveaza, asadar daca vrei sa discuti din nou cu persoana respectiva, poti sa dai click pe link-ul folosit prima oara, ce e si mai fain, este ca poti eticheta link-ul respectiv, ca sa nu stai sa te chinui sa-ti amintesti care-i link-ul fratelui, matusei sau sa nu incurci amanta cu nevasta.

Chiar daca suna bine, fiind un serviciu simplu si gratuit pentru apelurile video, nu trebuie sa presupun ca e mai bun Firefox Hello decat Skype sau Facetime, asta ramane de vazut in urmatoarele luni, chiar o sa fac si un review mai atent la aceata optiune in curant, dar pana atunci poti sa descarci Firefox si sa testezi si tu, mai ales daca esti un amator al apelurilor video.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments