Una dintre cele mai importante componente pentru un autoturism este parbrizul deoarece prin acesta ne este asigurata mai mult sau mai putin, toata vizibilitatea necesara. Un parbriz fisurat, spart sau extrem de uzat care prezinta foarte multe zgarieturi si ciobituri ne poate pune viata in pericol in special pe timp de noapte ori cand vremea de afara este nefavorabila, momente in care vizibilitatea trebuie sa fie maxima. Nu este recomandat sa circulati cu un parbriz care prezinta defecte deoarece el va poate expune unor riscuri mari in trafic si in plus, un parbriz deteriorat peste limitele admise va putea atrage chiar si o amenda destul de mare din partea autoritatilor ce va opresc in trafic. De curand am reusit sa imi schimb vechea masina, cu un autoturism ceva mai nou tot second hand dar pe care sa ma pot baza indiferent de situatie.

Ca orice masina second hand, si in cazul meu au existat cateva mici defecte si probleme dar pe care le puteam rezolva relativ rapid si ieftin. Una dintre acestea a fost parbrizul care desi nu a fost spart sau crapat, a necesitat inlocuire datorita zgarierurilor multiple si a urmelor de pietre ce au fost produse in urma circularii pe un drum montan. Masina urma sa o folosesc zi de zi in oras dar si in vacante, iar daca pentru cativa km pe zi realizati in mediul urban problema nu ar fi fost atat de mare, ei bine la drum lung toate acele urme deveneau destul de enervante.

Cum vremea vacantelor este pe cale sa inceapa, doream sa imi pun foarte bine la punct masina astfel incat sa pot parcurge orice distanta fara probleme si am inceput sa caut o solutie corecta din punctul de vedere al raportului pret/calitate pentru parbrize Megane, avand o oarecare teama auzind despre Renault cum ca inlocuirea pieselor este destul de costisitoare. Astfel i-am gasit pe cei de la Parbrizeacasa.ro, moment in care m-am linistit din punctul de vedere al costurilor iar dupa cum sugereaza si denumire site-ului, poti solicita la nevoie ca inlocuirea parbrizului sa fie realizata chiar la tine acasa.

Doar I-am apelat pe acestia, le-am comunicat marca, modelul si alte cateva detalii, stabilind o programare chiar pentru a doua zi. Dupa ce echipa impreuna cu parbrizul s-au prezentat la mine acasa si acesta a fost inlocuit, am fost sfatuit daca imi doresc un rezultat de calitate sa nu parchez jumatate pe trotuar, indiferend de pozitia masinii, fie ca este cu rotile din fata sau spate pe bordura, fie cu rotile de pe partea stanga sau dreapta, sa nu duc masina la spalatorie pana ce adezivul nu va fi complet uscat si nu folosesc cricul, tot din acelasi motiv pentru care parcarea masinii trebuie efectuata pe un plan perfect drept, astfel incat parbrizul sa nu alunece pe adezivul proaspat asezat.

Cele mai bune servicii de inlocuire parbriz la domiciliu! - Refu.ro

Acestia lucreaza 7 din 7 in Bucuresti si imprejurimi, asigurand orice tip de parbriz la adresa indicata de catre client si in plus, toate consumabilele si produsele utilizate sunt de cea mai buna calitate si nu vor ceda la folosirea masinii chiar si in cele mai dure conditii de vreme. In cazul in care se impune schimbarea urgenta a parbrizului, echipa va rezolva problema fiindca la ei se lucreaza si sambata si duminica, ceea ce este perfect pentru aceia dintre voi carora timpul le este limitat in timpul saptamanii iar in weekend doresc sa isi reincarce bateriile pentru o noua saptamana.

Parbrizeacasa.ro au o experienta in domeniu de peste 12 ani si utilizeaza numai produse de cea mai buna calitate. Pe langa parbrize, acestia se ocupa si de montarea lunetelor ori a geamurilor laterale, chedere ornamente si accesorii aferente pentru toate tipurile de autoturisme, autoutilitare sau autocamioane, fie ca este vorba de Audi, Bmw, Vw, Opel, Renault, Dacia, Opel, Mercedes, Fiat, Ford, Hyundai, Skoda, Seat, Toyota, Citroen, Nissan, Jaguar, Jeep, Kia, Peugeot, Daewoo, Suzuki, Honda, Mitsubishi, Volvo, Man, Daf, Iveco. De asemenea, toti clientii vor beneficia de garantie de 2 ani pentru parbriz si montaj, cu conditia sa fie respectate de catre client, sfaturile date de profesionisti. In cazul meu serviciile celor de la Parbrizeacasa.ro au fost de cea mai buna calitate, totul fiind perfect, fara nici o urma care sa tradeze faptul ca s-a intervenit in inlocuirea parbrizului si de aceea recomand cu toata increderea Parbrizeacasa.ro.

Author

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru