Refu Blog

Psihologii au stabilit de multă vreme faptul că femeile se tem cel mai mult nu, nu de vorbitul în public, ci despre ceea ce gândesc ceilalți cu privire la felul în care arată. De aceea, multe dintre ele, care au nevoie de rochii xxl, le comandă cu rușine, ca și când ar fi un mod de recunoaștere al celei mai mari înfrângeri din viața personală. A nu reuși ca să slăbești este mai grav, pentru multe doamne și domnișoare decât a fi părăsită de iubit.

Rochii pentru femeile plinuțe, care nu uită să fie drăguțe!

Categoric, este un mare curaj ca să te împaci cu tine însăți, să te privești în oglindă și să îți spui privindu-te drept în ochi: „Îmi place de mine așa cum sunt, chiar și cu 10 kilograme în plus, chiar și cu niște mici riduri sub ochi. Mă iubesc și nu îmi pasă decât de părerile acelora care chiar țin la mine, care îmi dau feedback-uri pozitive care mă ajută să cresc. Haterii nu mă interesează nici pe rețelele sociale și nici în viața reală!”

Chiar așa, de ce ar interesa pe vreo femeie puțin plinuță ce gândesc aceia ce stau pe margine și care, frustrați fiind de barierele pe care și le pun pentru a fi „cum se cere” de către standardele societății actuale, nu știu altceva decât să arunce săgeți de pe margine în stânga și în dreapta?

Dacă o femeie se simte bine în corpul ei cu forme, dacă e fericită așa, ce contează ce bombăne unii sau alții?

Magazinele de haine online s-au prins deja că tot mai multe femei au aflat acest secret, dovadă că au deja secțiuni speciale de articole vestimentare de mărimi mari. Yves fashion este unul dintre el.

Cel mai bun magazin online cu secțiune specială pentru grăsuțe

Găsiți aici rochii de ocazie și casual foarte frumoase, care nu arată deloc dizgrațios, precum se întâmplă cu produsele de pe alte site-uri orientate în special pentru a oferi produse de îmbrăcăminte domnișoarele cu talie de viespe și cu vreo douăzeci – douăzeci și cinci de kilograme mai puțin decât ar trebui ca să aibă în mod normal la înălțimea lor.

Modelele de rochii de la Yves fashion chiar sunt atrăgătoare, ascund prin croială anumite părți ale siluetei, pun în evidență altele și, foarte important, sunt foarte ieftine.

Sunt aici multe rochii casual sau de ocazie până la 9xl (mărimea 58), deci nu se opresc ofertele doar pe la 2xl sau 3xl. Uneori puteți găsi chiar și modele pentru mărimea 60.

Atât fetele tinere de 20 de ani, dar și doamnele ce sunt acum la a doua tinerețe, își pot comanda de aici modele deosebite, pe care, îmbrăcându-le, se vor frumoase, simți pline de viață.

Iar acest tonus special le va face ca să își dorească a se prezinta cu mult curaj în fața lumii, știind că ținutele lor vestimentare sunt unele speciale, optimiste.

Iar când atitudinea este una de mare senzație, cine se mai gândește la câteva kilograme în plus?

O să constatați, dacă vizitați magazinul online Yves Fashion, că pe o rochie comandată aici o să plătiți fix cât ați da pe o bluză în alte locuri. Iar dacă prindeți o perioadă de reduceri, veți putea chiar să le luați cu niște reduceri substanțiale. În plus, orice comanda de peste 300 de lei va fi expediată gratuit.

Găsiți chiar și o pagină specială cu rochii cu motive stilizate românești la niște prețuri uimitor de mici.

Așadar, dacă ești o femeie care ai curaj ca să afișezi niște ținute frumoase cu stil, asta chiar dacă ai vreo câteva kilograme în plus, intră în boutique-ul online dedicat doamnelor și domnișoarelor moderne, carismatice, stilate Yves fashion. Nu vei regreta!

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment