Refu Blog

In orice domeniu ar lucra, oamenii urmaresc obtinerea succesului. Pentru o agentie de turism, succesul se concretizeaza in numarul mare al rezervarilor si in evaluarile pozitive ale clientilor care au beneficiat de aceste servicii. In vanzari conteaza la fel de mult cifra vanzarilor si recenziile cumparatorilor, in domeniul sanatatii fiecare om recastigat la viata in urma unei interventii grele. Dincole de cifre reci si de procente, succesul reprezinta si multumirea personala in fata lucrurlui bine facut. Dar ca om de afaceri este esential ca toti cei care doresc sa iti devina clienti sau parteneri sa aiba certitudinea ca respectul fata de mediu, oameni si securitatea lor, si fata decalitate se afla in centru atentiei.

Cum poti face asta? Stii, pana la proba contrarie, buna credinta nu poate fi demonstrata! Obtine cele mai cunoscute certificate ISO, iar ele iti vor deschide orizonturi internationale de colaborare. In prezent, ca o activitatea sa fie apreciata pe deplin si sa aspire la succesul total (moral, financiar, mediatic), trebuie sa garanteze tututor cu dovezi (certificari ISO) ca: -la locul desfasurarii ei, oamenii se simt in securitate, sunt respectati si rasplatiti conform muncii lor.-clientii vor primi cele mai bune servicii si produse, la cele mai bune preturi. -onestitatea este principiul de baza al oricarui demers. -se duce o politica autoritara si corecta privind protectia datelor -se practica un management de calitate -se evita poluarea mediului si se investeste in reducerea poluarii acestuia. Posedand cele mai cunoscute certificate ISO emiti pretentii la recunoastere, adica vei conta in tara si in strainatate, te poti inscrie la licitatii publice si partenerii interni si externi au incredere deplina in valoarea activitatii desfasurate. Este posibil sa nu stii care sunt cele mai importante certificate, dar te poti informa chiar acum, intrand pe site-ul firmei Certificareiso.ro.

Certificatele ISO, garantia succesului • Refu Blog

Informatiile sunt complete si bine structurate, astfel ca vei afla totul despre aceste documente de pret, care au inceput sa ia amploare. Citesc cu drag ce presupune un anumit tip de certificat sau altul, ce avantaje si oportunitati aduce posesorului, fiindca trebuie sa va spun de la inceput ca toate aceste documente nu vin la pachet cu dezavantaje! Certificarile ISO sunt investitii sigure in succesul unei firme, PFA, SRL, ONG, asociatie sau cabinet de avocatura, cabinet notarial sau stomatologic, a unor restaurant, pensiuni sau hoteluri. In cazul in care esti putin incurcat de multimea certificarilor si de importanta fiecareia dintre ele, poti solicita consultanta gratuita.

Nu este nevoie sa te deplasezi de la domiciliu sau de la sediul firmei pentru lamuriri fiindca vei vedea cat de bine decurge comunicarea telefonica sau online! Spuneam ca nu poti sa te inscrii la o licitatie publica si nu poti revendica lucrari importante cu un buget considerabil, fara aceste certificate, care se obtin usor, dar pentru care trebui sa faci imbunatatiri considerabile in activitate. Aceste imbunatatiri nu le vei realiza singur, bizuindu-te numai pe salariati si punandu-le alte sarcini pe umeri, ci cu ajutorul specialistilor care sunt alaturi de tine de la depunerea actelor pentru un anumit certificat, pana la obtinerea pe merit a acestuia.

Dupa cum iti poti da seama, certificarile ISO au acoperire, nefiind simple hartii lipsite de importanta. In momentul in care le-ai obtinut, in activitatea ta s-au facut progrese: se lucreaza mai responsabil, se face economie de resurse, datele sunt securizate, mediul este protejat. Disfunctiile sunt eliminate pe rand, pierderile sunt inlocuite de castiguri, managementul se axeaza pe calitate si pe respectful fata de resursele umane. In afara consilierii gratuite de care beneficiezi la solicitarea ta, iti mai dau o veste buna! Pana pe data de 14 iunie 2019, obtii certificarile de care ai nevoie cu 50% mai ieftine si se demareaza urgent actiunile ce premerg obtinerea documentelor calitatii.

Portofoliul Certificareiso.ro contine firme si antreprenori de renume, printre care amintim: companii de transporturi persoane, firme de taxi, banci, agentii renumite de turism, centre comerciale, fabrici de alimente si de textile, posturi de televiziune, institutii ale statului. Pentru agentiile de turism aceste certificate sunt indispensabile, mai ales ca ele colaboreaza cu alte unitati similare din strainatate si fara certificari ISO, parteneriatul ar fi greu de acceptat. Si firmele de transport trebuie sa dovedeasca faptul ca persoanele se afla in siguranta in mijloacele de transport puse la dispozitia lor, ca bunurile si datele lor personale sunt securizate si mediul protejat, deoarece masinile sunt in stare perfecta de functionare si emit cat mai putine noxe.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment