“Chestii” Cool in 2018

Fiecare generatie are cateva “chestii” considerate cool de catre cei din jur. Fie ca e vorba de anumite accesorii, articole vestimentare sau vehicule, de la an la an moda se schimba.

Si pentru ca am amintit de accesorii, probabil ca unul din obiectele care rezista de zeci de ani si se reinventeaza cu fiecare generatie este perechea de ochelari de soare. De la copii de la adulti, in ziua de azi, toti poarta acesti “protectori” ai ochilor. Exista pe piata variante ieftine dar si mai scumpe ale ochelarilor de soare. Totusi, pentru a avea nu doar un aspect cool ci si o protectie garantata trebuie sa stii cum alegi ochelarii de soare.

In primul rand trebuie sa te asiguri ca acestia iti ofera o protectie cat mai mare impotriva razelor solare. Vederea poate fi grav afectata daca perechea aleasa nu respecta anumite standarde. Astfel, niste ochelari de soare ca la carte trebuie sa aiba un filtru anti-UV si unul polarizant. In plus, daca ai anumite probleme cu vederea, cel mai bine este sa mergi la un medic oftalmolog sau la un cabinet de optica pentru a-ti recomanda o pereche de ochelari de soare care sa te protejeze. Nu cumpara niciodata ochelari de la taraba pentru ca, afara de calitatea proasta, risti sa iti strici vederea.

Pe langa acesti factori de protectie, trebuie sa tii cont si de trasaturile fizice. Astfel, in functie de forma fetei vei alege forma lentilei si marimea. Cel mai bine este sa ii probezi la cabinetul de optica sau in magazinul de specialitate. Daca ii vei comanda de pe internet, ar fi bine sa stii dinainte ce forma ti se potriveste.

Un alt lucru la moda, este trotineta. Desi intial aceasta a fost folosita de catre copii, in ultimii ani, din ce in ce mai multi adulti isi achizitioneaza un astfel de vehicul. Mai mult, pe piata a aparut trotineta electrica. Impactul a fost foarte mare din foarte multe motive. Pe langa faptul ca are un pret accesibil, trotineta electrica ofera un mod rapid si ieftin de deplasare prin oras. In plus, ai ocazia sa faci miscare in cel mai cool mod cu putinta.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments