Google assistant devine mai folositor

Aplicatia asistent de la Google iti ofera acum un scurt rezumat al zilei, cu sugestii proactive si informatii personalizate.

Google Assistant, aplicatia care poate raspunde la intrebarile tale si te poate ajuta sa-ti planifici actiunile, a fost imbunatatita considerabil, producatorii axandu-se pe task-urile zilnice. Lansata initial ca o optiune de search, care iti permitea sa faci si alte lucruri (sa efectuezi apeluri, sa trimiti mesaje text, sa setezi remindere, etc.), noua optiune permite afisarea informatiilor relevante la anumite perioade din zi (in functie de ora si locatie).

Cum devine Google Assistant folositor?

Pe baza intinerarului si a calendarului tau, vei putea observa timpii de calatorie, catre urmatoarele tale destinatii. Pe masura ce dai scroll down, vei putea observa agenda, reminder-ele, sugestiile de restaurante sau rezervari la cinematograf, precum si alte sugestii de actiuni pe care le poti incerca. Google a declarat ca planuieste introducerea unor noi optiuni pentru partea de Assistant, dintre care putem aminti:

  • Notele si listele din Google Keep, Any.do, Bring!, Todoist sau altele.
  • O noua sectiune “discovery”, care te va putea ajuta sa gasesti activitati din zona ta sau anumite puncte de interes.
  • Harta care iti va arata unde ti-ai parcat masina.
  • Recomandari personalizate pentru muzica ta preferata sau podcast-uri.

Deschide „ok google”, asistentul iti raspunde!

Exista in momentul de fata peste 1 milion de “actiuni” ce imbunatatesc considerabil ceea ce poate face Assistant de la Google pentru tine, care pornesc de la ascultarea unui anumit tip de muzica sau continut video din surse variate, pana la controlul tuturor device-urilor smart (asa cum ar fi de exemplu termostatele sau luminile inteligente, interactiunea cu alte surse de media sau stiri) si mai mult decat atat.

Noile optiuni sunt disponibile atat pe Android cat si pe iOS, in toate limbile suportate de catre Google Assistant, accesibile print tapping pe noua iconita pozitionata in coltul dreapta-sus al ecranului, dupa ce ai activat Google Assistant. Pe un device iOS, update-urile se vor afisa in momentul in care deschideti aplicatia Google Assistant. De asemenea, Google Assistant pentru device-urile cu Android este diponibil in Google Store, iar pentru device-urile cu iOS, aceasta aplicatie poate fi gasita in Apple Store.

Mai multe detalii pe site-ul asistentului Google: https://assistant.google.com

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru