clipuri-youtube-internetÎn ziua de astăzi ca să faci un clip bun, care să devină viral sau plăcut ochiului este destul de greu, trebuie să fi original și ca ideea ta să iasă cum trebuie să mai și muncești câteva zile pentru a pregăti materialele care vor face parte video-ul.

Cu ocazia asta vreau să participi și tu, să lași un link către youtube preferabil, cu un clip la care crezi tu că s-a muncit mult, care arată complexitate și dinamism.

Dacă faci asta nu câștigi nimic, ci doar ajuți la realizarea unei liste de 10-20-30 de link-uri, care vor fi văzute de unii oameni care apreciază munca altora.

Încep eu cu:

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

9 Comments

 1. Pricop George CătălinReply

  Boss, depinde acum, poti sa-l incarci needitat direct de pe telefon si sa devina viral, dar ca si creatie proprie, da trebuie sa lucrezi la el ceva 🙂 si sa fie si de calitate.

  • Ce vreau eu sa zic este ca daca nu prinzi momentul oportun pentru a filma o faza tare care devine viral, atunci trebuie sa muncesti sa faci un video foarte bun, si atunci exista sanse sa devina viral, fara sa mai astepti vre-un moment epic.

 2. nici eu nu vad video-ul. probabil ca ai programat articolul …din cate stiu e un bug de iframe!

  • Da, articolul a fost programat, nu stiam ca se sterge iframe-ul cand programezi articolul.

   Mersi pentru info.

 3. E destul de greu sa spui la ce video s-a muncit mult daca nu ai luat parte la activitatea de productie. Munca poate fi la un video filmat in natura sau la ceva facut exclusiv pe pc.

Write A Comment