Anul trecut am fost pe lista invitațiilor la teatrul masca, fiind o ocazie specială pentru noi bloggerii. A fost ziua bloggerilor!

Pentru că primul eveniment l-am ratat, și am văzut în a 2-a ediție ce pasiune au actorii pe scenă, e clar că și în a 3-a ediție, trebuie să fiu din nou prezent, pentru cei care ați ratat complet evenimentul, fiți atenți pe blogul teatrului masca și când apar informații despre invitații, săriți pe mail și faceți-vă rost de o invitație.

Pentru cei curiosi cum a fost evenimentul de anul trecut, am și un articol cu o scurtă galerie foto, da ai voie să-ți aduci apartul, foto/video la eveniment ca să surpinzi fiecare moment.

Anul trecut după piesa de teatru care m-a ținut cu zâmbetul până la urechi, noi fiind amplasați fix în mijlocul acțiunii, s-a continuat evenimentul bloggeriilor sub scenă! Haha, sub scenă ma refer la demisol-ul cladirii, acolo toți bloggerii s-au strâns pentru a se cunoaște sau pentru a se revedea din nou.

Așa că vă aștept la eveniment, o să vă țin la curent cu modificarile care sau dacă vor aparea. Ce știu concret este că într-o miercuri de 13 februarie la ora 18:30 evenimentul începe, mai multe informații aici

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

6
Leave a Reply

avatar
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Mihai DanielRefuTeatrul MascaFotograf nunta Bucuresti Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
Fotograf nunta Bucuresti
Vizitator

Mergem…Andrei?….ca daca mergi tu merg si eu! daor sunte mare fotograf-bloger!

Teatrul Masca
Vizitator

Multumim pentru articol! Te asteptam, cred ca miercuri dam drumul la alte info! 🙂

Mihai Daniel
Vizitator
Mihai Daniel

Imi place aceasta initiativa.

Fotograf nunta Bucuresti
Vizitator

Mergem..:)….cum sa nu mergem..!:)