Ziua bloggerilor la teatrul masca, din nou! A III-a parte

Anul trecut am fost pe lista invitațiilor la teatrul masca, fiind o ocazie specială pentru noi bloggerii. A fost ziua bloggerilor!

Pentru că primul eveniment l-am ratat, și am văzut în a 2-a ediție ce pasiune au actorii pe scenă, e clar că și în a 3-a ediție, trebuie să fiu din nou prezent, pentru cei care ați ratat complet evenimentul, fiți atenți pe blogul teatrului masca și când apar informații despre invitații, săriți pe mail și faceți-vă rost de o invitație.

Pentru cei curiosi cum a fost evenimentul de anul trecut, am și un articol cu o scurtă galerie foto, da ai voie să-ți aduci apartul, foto/video la eveniment ca să surpinzi fiecare moment.

Anul trecut după piesa de teatru care m-a ținut cu zâmbetul până la urechi, noi fiind amplasați fix în mijlocul acțiunii, s-a continuat evenimentul bloggeriilor sub scenă! Haha, sub scenă ma refer la demisol-ul cladirii, acolo toți bloggerii s-au strâns pentru a se cunoaște sau pentru a se revedea din nou.

Așa că vă aștept la eveniment, o să vă țin la curent cu modificarile care sau dacă vor aparea. Ce știu concret este că într-o miercuri de 13 februarie la ora 18:30 evenimentul începe, mai multe informații aici

Subscribe
Abonare pentru
guest
6 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Fotograf nunta Bucuresti

Mergem…Andrei?….ca daca mergi tu merg si eu! daor sunte mare fotograf-bloger!

Teatrul Masca

Multumim pentru articol! Te asteptam, cred ca miercuri dam drumul la alte info! 🙂

Mihai Daniel

Imi place aceasta initiativa.

Fotograf nunta Bucuresti

Mergem..:)….cum sa nu mergem..!:)