Colectare deseuri medicale

Poluarea este una din problemele principale cu care ne confruntam in societatea moderna. Folosim foarte multe produse din materiale ce nu sunt biodegradabile sau nu avem o cultura a reciclarii si nu stim exact ce sa facem si cum sa selectam responsabil deseurile. In cazul deseurilor medicale, situatia este putin diferita, deoarece acestea trebuie tratate diferit si cu mult mai multa grija. Un serviciu foarte bun de colectare deseuri medicale este oferit de Steryleco . Aici veti gasi o echipa de profesionisti care folosesc cele mai moderne tehnologii pentru neutralizarea si dezinfectarea deseurilor si realizeaza aceasta colectare deseuri medicale in conditii de maxima siguranta. Fie ca e vorba de un laborator medical, de un cabinet stomatologic, unul veterinar sau de un salon de tatuaje, echipa de profesionisti are solutia perfecta pentru nevoile dumneavoastra. Acest procedeu de colectare deseuri medicale nu presupune niciun efort din partea dumneavoastra iar prin procesul de maruntire a deseurilor, volumul acestora scade cu aproximativ 70% si rezulta un produs uscat care poate fi mai apoi valorificat in productia de energie.

deseuri medicale

Transportul deseurilor medicale

Transportul in cazul acestor procese de colectare deseuri medicale se realizeaza doar cu masini special adaptate acestor activitati si avizate de Ministerul Sanatatii. In plus, ruta pe care se efectueaza transportul este intotdeauna aprobata anterior de catre autoritati, astfel ca in niciun moment siguranta cetatenilor nu este pusa in pericol. Un transport nu poate dura mai mult de 24 de ore si dupa efectuarea procesului de colectare deseuri medicale, toata responsabilitatea cade pe umerii firmei care se ocupa de eliminarea acestora.

Ambalajele folosite pentru colectarea deseurilor medicale

Ambalajele pentru procesul de colectare deseuri medicale sunt puse la dispozitia clientilor, contra cost, de catre firma SterylEco. Acestea sunt realizate dintr-un material degradabil care va fi distrus impreuna cu deseurile propriu-zise. Mai mult, daca deseurile trebuie depozitate temporar pana la maruntire, exista containere special create in care deseurile sunt puse in conditii de maxima siguranta. Pentru fiecare tip de deseuri, ambalajele au o alta culoare, acest sistem aducand un plus de siguranta si o colectare mai eficienta si mai rapida.

Colectare deseuri medicale in conditii de siguranta

Acest proces de colectare deseuri medicale si de eliminare a lor este realizat dupa cele mai inalte standarde de siguranta, certificate de catre Uniunea Europeana si aprobate de Ministerul Sanatatii. Procesul de sterilizare se realizeaza cu echipamente speciale si are 8 pasi standardizati in urma caruia materialul obtinut este unul maruntit foarte fin, fara a reprezenta pericol de taiere si fara a emana un miros puternic. Mai apoi, materialul rezultat poate fi transportat sau depozitat fara a mai reprezenta un pericol si poate fi refolosit pentru a genera energie.

Apelati cu incredere la o echipa de specialisti in colectare deseuri medicale si veti avea parte de o colaborare foarte buna, bazata pe servicii de calitate si promptitudine in colectarea deseurilor. Trebuie sa fim responsabili si sa protejam mediul inconjurator apeland la cele mai moderne tehnologii care ne pot ajuta sa eliminam produsele cu un potential toxic ridicat.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments