Comic con fara sponsori

1979669_596295190452061_1181536313_nComic con fara sponsori anul acesta, conform unui status publicat pe reteaua de socializare Facebook, unde anunta ca editia a 2-a Comic Con pentru 2014 a ramas fara sponsori, cu toate acestea evenimentul continua si are nevoie de cei care doresc sa ajunga la eveniment. Daca cei care vor sa ajunga la comic con, platesc in avans pentru acces, si in asa fel evenimentul o sa aibe loc.

Este un fel de crowdfunding pentru Comic Con-ul din Romania, pacat ca partenerii de anul trecut nu au nici un interes pentru Comic Con-ul din Europa de Est.

Mai jos este comunicatul complet publicat pe Facebook:

 

Comic Con in Romania este doar la cea de a doua editie, este un proiect ambitios si inedit. O alternantiva complet diferita, dar extrem de interactiva pe piata evenimentelor din Romania si din Estul Europei.

Din pacate companiile mari(telefonie, racoritoare, etc.) nu au vazut potentialul unui astfel de eveniment, si nu au dorit sa il sustina, preferand sa sustina evenimentele clasice(concerte, festivaluri de film etc.). Asfel singura sursa de finantare a evenimentului au ramas biletele de acces si expozantii.

Cu toate barierele si necazurile pe care le-am intalnit in Romania, vom continua organizarea East European Comic Con 2014, pentru ca noi credem in acest proiect. Pentru ca voi cei 18800 credeti in acest proiect.

Daca doresti sa ajuti proiectul East European Comic Con, o poti face prin achizitionarea biletului de acces general in avans. Va reamintim ca EECC este un proiect non profit organizat de catre voluntari.

Pacat.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments