Cand se lanseaza Diablo 3 Reaper of Souls

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

diablo3-reaper-of-soulsDiablo 3 Reaper of Souls se lanseaza maine dupa cum toti fanii jocului stiu, dar foarte multi inca nu au aflat exact la ce ora se lanseaza si in timezone-ul nostru. Conform battle.net jocul va fi disponibil in Romania in 9 ore, la ora 1:00.

Cei care si-au pierdut interestul fata de joc si inca nu au reusit sa joace Diablo 3 cu nou patch, ii recomand sa isi faca update-ul la patch-ul 2.0.3 pentru a nu avea probleme in momentul lansarii Reaper of Souls. Cu toate astea era recomandat sa joci cateva ore pentru ca acum nu mai exista limita pentru paragon si sunt foarte mult lucruri schimbate in joc cu noul patch.

Cea mai enervanta chestie este ca itemele legendare care le ai pe tine sunt fix nimic in momentul de fata, pentru a oferii un exemplu inainte sa fie inchisa casa de licitatii din joc, am avut pe Witch Doctorul meu un damage de 120k si am cheltuit cam 80 de milioane gold pentru a reusi sa il echipez numai cu iteme rare care sunt destul de bune si relevante pentru Witch Doctor.

Acum am inceput sa joc cu un wizzard care inainte sa fie inchisa casa de licitatii aveam un damage de 60k pe el, si am cheltuit cam 15 milioane gold numai in iteme legendare. Problema cu itemele legendare vechi este ca dupa update-ul asta si un item rar poate sa fie mai bun decat un fost item legendar.

Plus ca un set nou de iteme cu adevarat legendare vor avea sanse mari de drop cand o sa fie live reaper of souls, dar pana atunci eu sunt cu ochii pe Puzzle Ring, un inel legendar care spameaza un goblin care aduna iteme fara valoarea, si cand a strans 13 iteme, imediat dupa al 14-lea item care il gaseste iti da drop la un item legendar, asa poti sa-ti faci o colectie de iteme legendare. Astia pot fi primii pasi catre un nephalem puternic.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
4 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Horia

De lansat s-a lansat dar daca jocul il termii in maxim 12 ore nu prea vad de ce l-ai cumparat… mie imi plac jocurile lungi, spun asta pentru m-am jucat diablo III prima versiune si mi s-a parut super scurt.

Ionut

Din punctul meu de vedere 3 e un esec, Diablo 2 LOD bate 3-u din multe puncte de vedere + toate copiile nereusite care se joaca in ziua de azi. Sa-l vedem si pe asta cum o sa fie desi nu ma astept la cine stie ce.

Pitus

Ionut , problema cred ca este datorata faptului ca lumea e interesata de grafica, eu persoanal sunt interesat de misiuni si de un timp de joc tot mai lung fara sa ma repet…
Insa da si eu prefer diablo 2 de ce sa mint, sper ca diablo 3 ultima versiune e mai lung, desi ma cam indoiesc…