Compară cele mai bune polițe de asigurare cu un calculator RCA

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Compară cele mai bune polițe de asigurare cu un calculator RCA - Refu.ro
Dacă RCA nu ar fi fost obligatoriu, având în vedere cele două accidente ușoare de care sunt vinovat până acum, mi-ar fi golit pentru totdeauna buzunarele. N-aș fi făcut față cheltuielilor, iar graba mea din trafic, pe care încerc să o temperez în câte un poligon auto, m-ar fi distrus. Încă nu știu cum se naște pasiunea pentru viteză, cum poate fi stârpită complet. Dacă trăiești în alte țări, autostrăzile îți permit să accelerezi în voie, pe când traficul românesc te limitează și te constrânge, uneori dincolo de limita suportabilității (și a ta, și a mașinii). Nu înseamnă că ești iresponsabil, că nu te gândești la viața ta și a celorlalte persoane, ci că viteza și condusul fac parte dintre pasiunile tale. Lucru care, recunosc, poate fi condamnabil în ochii multor persoane, ceea ce este de înțeles.
Cele două situații în care am fost implicat s-au petrecut, în mod paradoxal și de neînțeles, nu din cauza vitezei, ci a neatenției. A fost o intersecție buclucașă, în care graba s-a soldat cu ciocnirea de altă mașină, apoi o manevră de parcare eșuată, din cauza spațiului extrem de limitat (problema cu parcările din București ne grăbește îmbătrânirea). Încercând să înving drogul vitezei, am sfârșit pradă neatenției, în două situații care puteau fi evitate atât de simplu. Pentru mine, obligativitatea RCA a fost întotdeauna un lucru care m-a ajutat. Cu ajutorul fiecăruia calculator rca găsit am reușit să fac comparații și să ajung la Prestige insurance – Broker de asigurări, cu ajutorul căruia am mereu siguranța că voi avea cele mai bune polițe de asigurare, iar echipa cu 10 ani de experiență în asigurări mă va ajuta cum se cuvine. Cel mai bun lucru este că despăgubirile RCA se plătesc în acord cu obligațiile pe care le ai (fie că e vorba de daune materiale sau păgubiri prin intermediul vătămării corporale sau deces, ori cheltuieli de judecată), chiar dacă, la momentul accidentului, altcineva conduce mașina și nu dumneavoastră, chiar dacă loviți mașina unei persoane care nu are domiciliul în România, dacă provocați un accident cu remorca sau cu diverse atașe, indiferent de locul în care se petrece accidentul, în mers sau în staționare. Totodată, avantajele oferite de Prestige insurance mi-au fost de ajutor, atât prin franciza și suportul juridic gratuite, cât și pentru expertiza de care au dat dovadă, astfel încât problemele să se rezolve rapid și fără urmări nefavorabile pentru mine.
Când vă puteți înțelege amiabil cu proprietarul mașinii pe care o avariați, nici măcar nu este nevoie de intervenția Poliției, putând asigura despăgubirile prin intermediul RCA și astfel să vă puteți bucura în continuare de plăcerea condusului, mult mai prudent decât înainte. Pentru mine, vederea reclamei „Car Crash”, realizată în 2014, în Noua Zeelandă, mi-a schimbat perspectiva asupra vitezei. Pe scurt, povestea reclamei este aceasta: într-o intersecție, un șofer nu acordă prioritate unei mașini care avea o viteză de peste 100 de km. Timpul îngheață, cei doi șoferi coboară din mașină, iar cel care făcuse greșeala, neacordând prioritate, își cere scuze și îl roagă pe celălalt șofer să facă orice, numai să oprească impactul, deoarece fiul său este pe bancheta din spate. Din păcate, celălalt șofer nu poate face nimic, căci având viteză prea mare, nu va reuși să frâneze. Timpul își reia cursul, cei doi șoferi se urcă în mașină. Tatăl băiatului mai apucă să-și privească o dată fiul, în vreme ce este spulberat de cealaltă mașină. Mesajul simplu și usturător al reclamei este să respecți limitele de viteză, pentru că, în trafic, șoferii mai fac greșeli (cum era aici neacordarea priorității) și trebuie să poți evita un dezastru.
În România, potrivit Poliției, s-au petrecut în anul 2019 peste 22 de mii de accidente ușoare. Putem intui cu ușurință că s-au mai întâmplat și altele, rezolvate pe cale amiabilă și deci fără să intre în evidența poliției. Astfel încât, știind cu siguranță graba unor șoferi din trafic sau greșelile pe care le fac, nu pentru că ar fi rău intenționați, ci pentru că uneori sunt grăbiți sau neatenți, suntem cu toții amenințați de a fi implicați într-un accident, fie că suntem victime sau răspunzători. Bineînțeles, lupta cea mai grea este să evităm cât mai mult astfel de lucruri, să nu ne grăbim, să respectăm cu strictețe regulile, și să ne protejăm, atât pe noi, cât și pe ceilalți. Cu toate acestea, un număr impresionant de accidente se petrec anual, iar asigurarea RCA asigură despăgubiri celor pe care îi afectăm. În absența acestei asigurări, cred că traficul românesc ar fi fost un fiasco și că mulți oameni răspunzători de accidente ușoare sau grave nu și-ar permite niciodată să plătească despăgubirile, uneori uriașe, pentru daunele provocate.
Cu Prestige insurance am găsit nu doar cea mai bună ofertă RCA, dar și ajutor susținut de-a lungul timpului, pentru asigurarea completă a mașinii (RCA și CASCO), cât și asigurarea de sănătate. Viața modernă are o sumedenie de beneficii, dar este și foarte amenințată din toate părțile, lucru care ne forțează să fim asigurați. Prevenția nu funcționează întotdeauna. Putem conduce preventiv și, totuși, cineva să facă o greșeală, și astfel să ne ciocnim. Putem să fim responsabili și precauți, iar într-un moment de oboseală sau de grabă, să ne trezim într-o situația nefericită. Întâmplările prin care am trecut mi-au arătat, pe de o parte, locurile în care greșeam, iar pe de altă parte, beneficiile pe care un broker de asigurări ți le poate aduce!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments