Comunitate de gaming, mai functioneaza?

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Comunitate de gaming, mai functioneaza in 2015? Mai ales acum cand comunitatile de gaming s-au mutat pe grupurile de pe facebook, sunt cateva comunitati de gaming care inca mai supravietuiesc, si reusesc sa aduca continut nou in continuare.

Recent am descoperit o comunitate de gaming micuta, care are potential. Stiu si eu cum e la inceput, cand nu reuseam sa aduc un mare boom pe un forum, important este sa ai o mana de oameni cu care poti sa faci treaba, sa aduci continut unic in comunitate, si bineinteles membrii comunitatii sa aduca feedback si continut. Dar pana acolo fiecare comunitate de gaming incearca sa atraga utilizatori noi prin diferite concursuri sau giveaway-uri.

Daca este la inceput, statisticile nu sunt rele:

  • 400 de topicuri
  • 1300 raspunsuri
  • 100 membrii

Comunitatea de gaming pe care am descoperit-o se numeste Force Play Community. Propietarul comunitatii se numeste Dan si dupa cateva discutii cu el, l-am rugat sa-mi zica cateva cuvinte despre comunitatea lui, asa ca mi-a scris urmatoarele:

Force Play a fost deschisa acuma cateva luni cu scopul de a aduna gamerii din Romania, la scurt timp de la deschidere am reusit sa captivam membrii cu designul placut, dar si cu functiile pe care le-am introdus. Forumul la moment are 5 servere de GTA San Andreas Multiplayer si un clan de Drifteri.

Practic fiecare server din comunitate are ceva unic in felul sau. Mereu recrutam servere si clanuri din aproape orice joc la care oferim categoriile dorite, DNS, support si lucrurile de care are nevoie un server de succes. Avem multe sectiuni in care puteti sa cereti ajutor in programare, PhotoShop, jocuri, softuri si multe alte lucruri care atrag tinerii din ziua de azi. Puteti chiar sa oferiti unele servicii sau sa cautati serviciile de care aveti nevoie.

Un element atragator si mai greu de gasit in ziua de astazi sunt giveawayurile si concursurile care se fac destul de des in care oferim jocuri de top. Echipa este una prietenoasa cu stafful capabil unde fiecare este respectat.

Imi place ca au si un Shoutbox dragut, foarte eficient pentru a comunica membrii intre ei.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
6 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
justkid

Comunitatea care merita sa fie cunoscuta!

TheRugal

Foarte frumos articolul . Multumim pentru aprecieri . ­čśÇ

Dan112

Nu vreau sa laud comunitatea, dar este o comunitate destul de buna si prietenoasa.

Grigore (TheRugal)

Foarte adevarat adevarat Dan :3 .

Grigore (TheRugal)

Foarte adevarat Dan :3 .*

Android.

Frumoasa comunitate!