Romania din satelit – Earth from Space: Romanian mosaic

Romania din satelit s-a putut vedea la emisiunea online Earth from Space, emisiunea respectiva s-a numit Romanian mosaic, in emisiunea de pe 5 decembrie 2014 prezentatoarea Kelsea Brennan-Wessels de la ESA Web-TV prezinta Romania asa cum este ea vazuta din satelit.

A fost interesant sa ma uit cum altii vorbesc si lauda ce avem noi in tara, cand cei de la noi din tara lauda asa zise vedete si alte prostii, dc nu vad si eu la televizor documentare recente cu locuri din Romania?

Emisiunea scurta uploadata pe youtube este disponibila si la adresa: http://www.esa.int/spaceinvideos/Videos/2014/12/Earth_from_Space_Romanian_mosaic

Nota informativa: Acum 35 de ani a fost primul zbor al unei rachete Ariane, si tot astazi am aflat ca Romania s-a alaturat programului ESA, proiect ce se ocupa de contruirea unei noi rachete europene numita Ariane 6.

2
Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
Mihai
Vizitator
Mihai

Am mai văzut si la noi reportaje realizate de televiziunea publica. Am ajuns sa urmaresc din nou doar tvr1 / tvr2 ca acum 20 de ani când la mine in sat nu receptionam altceva decat după ploaie când mai prindeam bulgarii, turcii sau Antena.
Plătesc degeaba abonamentul de cablu 🙂