Consola pentru jocuri video in 2019?

Consola pare singura alegere logica pentru jocurile video pe care le joci in 2018, pentru ca pretul placilor video au explodat la propriu din cauza minerilor, in momentul de fata cea mai logica alegere e sa platesti 25% din pretul unei placi video high-end pentru o consola din 2013-2014 sau 50% din pretul placii pentru o consola de top care reda continut 4k lansata in 2016-2017.

Ce jocuri sa joci pe consola?

Pe langa titlurile exlusiviste sunt cateva jocuri cu o grafica sua un gameplay incredibil, imposibil sa nu te tina in fata ecranului pentru cateva ore, asadar lista pentru cele mai bune jocuri PS4/Xbox/din 2018 incepe cu:

ANTHEM (2018 – PS4, XBOX ONE)

Detalii joc: https://www.ea.com/games/anthem

Daca BioWare a dat-o in bara cu Mass Effect: Andromeda urmatorul titlul numit ANTHEM pare mult mai ambitios, pare sa foloseasca tehnica din Destiny pentru gamplay cu un univers vast sci-fi care este impartit intre jucatori. Jocul permite sa te aventurezi pe cont propriu sau sa iti chemi un prieten pentru a face misiunile din joc.

BLOODSTAINED: RITUAL OF THE NIGHT (2018 – PS4, XBOX ONE, SWITCH)

Detalii joc: https://www.kickstarter.com/projects/iga/bloodstained-ritual-of-the-night

A trecut mult timp de cand s-a mai auzit de Castelvania asadar actiunea gothic-horror vine pe console prin Ritual of the Night, un joc de actiune insangerata cu coloana sonora pe masura par sa fie elementele magice pentru acest joc.

CODE VEIN (INCEPUT DE 2018 – PS4, XBOX ONE)

Detalii joc: https://www.bandainamcoent.com/games/code-vein

Code vein arata foarte atragator si imi aduce aminte de seria SOULS jocul RPG dintr-o lume intunecata numai buna de exporat intr-o viziune catacismica care a adus monstrii la suprafata pamantului, locul perfect unde iti aplici tehnicile sabiei.

CRACKDOWN 3 (2018 – XBOX ONE)

Detalii joc: https://www.xbox.com/en-US/games/crackdown-3

MIcrosoft lanseaza un joc cu o actiune salbatica, care face modul multiplayer pentru crackdown 3 o buna oportunitate de a distruge orase intregi, totul la puterea utilizatorului.

DAYS GONE (2018 – PS4)

Detalii joc: https://www.playstation.com/ro-ro/games/days-gone-ps4/

In ani trecuti m-am cam saturat de jocuri cu zombie, dar suna interesant noul titlu Sony, poate-mi schimba parerea despre jocurile cu zombie, fiind un joc survival chinuit de mediul inconjurator inclusiv vremea de afara ma face sa ii dau o incercare.

DETROIT: BECOME HUMAN (EARLY 2018 – PS4)

Detalii joc: https://www.playstation.com/en-us/games/detroit-become-human-ps4/

Jocul are in spate scriitorul si regizorul David Cage, care ne prezinta o poveste despre androizi capabili sa exploreze individualiatea intr-o lume a oamenilor, o poveste interesanta despre interactivitatea din jur.

FAR CRY 5 (27 MARTIE 2018 – PS4, XBOX ONE)

Detalii joc: https://far-cry.ubisoft.com/game/en-gb/home/

Cel mai nou joc FarCry are numte in comun cu variantele predecesoare, oferind o lume uriasa de explorat si multe instrumente pentru a transoforma lumea orice loc vrei tu, cu o grafica impresionanta si moduri create de comunitate, pare sa fie ce trebuie pentru orice gamer.

RED DEAD REDEMPTION 2 (Primavara lui 2018 – PS4, XBOX ONE)

Detalii joc: https://www.rockstargames.com/reddeadredemption2/

Dupa succesul GTA5 cei de la Rockstar ne prezinta un joc Western intr-o lume deschisa cu o multime de povesti pentru utilizator, toate sa le descoperi in timp ce esti un legiuitor care lupta in America.

YAKUZA 6 (20 MARTIE – PS4)

Detalii joc: https://store.playstation.com/en-us/product/UP0177-CUSA09032_00-YAKUZA6SONGOFLEN

Seria Yakuza vine cu primul joc din serie construi pentru un hardware modern, are cam tot ce te astepti de la acest joc: lupte profunde, drama criminala si un gangster care urmareste tot.

Anul 2018 pare sa fie un an grozav pentru jocurile pentru consola, mai ales ca exista hardware capabil pe piata pentru a rula jocul la grafica impresionanta.

Sa nu uitam ca Xbox One X vine cu cea mai mare putere grafica de 6 TFLOPS care asigura 326GB/s cu cei 12GB GDDR5.

Urmat de PS4 Pro cu o putere grafica de 4.12 TFLOPS o viteza de 218 GB/s si 8GB GDDR5.

Cate console sunt disponibile pe piata?

In momentul de fata, ca sa le enumar pe cele mai bune console de pe piata as putea alege asa:

  • Microsoft Xbox One X (incepand de la 1900 lei)
  • Sony PS4 Pro (incepand de la 1500 lei)
  • Microsoft XBox One S (incepand de la 1500 lei)
  • Nintendo Switch (incepand de la 1100 lei)
  • Sony PS4 Slim (incepand de la 1100 lei)
  • New Nintendo 2DS XL (incepand de la 600 lei)
  • New Nintendo 3DS XL (incepand de la 800 lei)
  • Nvidia Shield TV (incepand de la 800 lei)
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments