Consumabile de catering pentru cofetaria mea

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Consumabile de catering pentru cofetaria mea - Refu.ro

Detin o cofetarie de ceva ani si mereu am incercat sa le ofer clientilor cele mai bune produse, conditii si servicii, lucru pe care pot spune ca am reusit sa il fac. Totodata, am incercat si sa fiu mai ÔÇ×environmentally friendlyÔÇŁ si sa utilizez metode cat mai sigure si mai putin poluante de a realiza produsele dar si de a le oferi oamenilor.

Stiu ca de ceva ani din ce in ce mai multe persoane vor sa stie ce consuma si incearca sa evite anumite substante si alimente. Desi o sarcina destul de dificila, accea de a-i multumi pe toti, nu este imposibila. Dar presupune destul de mult efort pentru ca trebuie sa tii pasul cu schimbarile zilnice din domeniu si nu numai si toti angajatii sa tina cont de asta pentru a crea o comunitate care sa functioneze cat mai bine.

Totodata, metodele prin care facem prajiturile si celelalte alimente s-au schimbat, as putea spune, de la an la an si astfel a trebuit sa schimb si anumite masini si electrocasnice. Un alt lucru destul de costisitor dar care merita inverstitia pentru ca oamenii sunt mereu atrasi de ceva nou si de ceea ce este mai bun calitativ.

In ceea ce priveste conditiile oferite clientilor, aici ma refer atat la cei care doar vin si comanda ceva cat si la cei care aleg sa serveasca in cofetarie. Astfel, am creat un spatiu promitor, confortabil si modern, unde oamenilor sa le faca placere sa vina. Pentru a inainta si mai mult procesul de a proteja mediul inconjurator am ales sa utilizez, acolo unde este posibil consumabile de catering de la magazinul Sanito.

La Sanito gasim foarte multe produse, in special pentru igienizare dar nu numai. Astfel, pe langa alimente, aici servim si bauturi si am ales pentru asta pahare de unica folosinta, din plastic pentru sucuri si din hartie pentru cafele. Pe langa faptul ca acestea sunt ieftine, nu mai necesita spalarea adica un consum in plus de apa si detergent si totodata sunt usor de reciclat.

Pentru clientii care aleg sa cumpere de la noi si sa serveasca in alta parte am elaborat o tehnica cat mai buna de impachetare a comenzilor utilizand folie aluminiu, foarte usor de utilizat si practica. Aceata nu afecteaza prajiturile atunci cand acestea sunt tinute in temperaturi mari sau la frigider.

Pentru ca zi de zi avem multe comenziu, tot ceea ce vreau sa cumpar de la Sanito aleg la bax, fapt pentru care obtin si un discount destul de convenabil, dat fiind faptul ca luna de luna se aduna ceva cheltuieli pe conumabilele e catering.

La foarte mare cautare sunt si binecunoscutele pungi plastic, in care le oferim si noi comenzile. Acestea sunt biodegradabile, ceea ce inseamna ca nu vor reprezenta niciun pericol pentru mediul inconjurator. De asemenea, si ele sunt foarte rezistente si produse din materiale reciclabile, pentru a nu face deloc risipa.

Asadar, cu ajutorul celor de la Sanito si a consumabilelor pentru catering am reusit sa administrez foarte bine cofetaria si in acelasi timp sa am grija de mediul inconjurator.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments