Cosuri-europubele.ro- solutia perfecta pentru reciclare

In intreaga lume, problema deseurilor excesive si necontrolate este una dintre principalele prioritati cu care se confrunta administratiile locala. Solutiile actuale se concentreaza pe necesitatea de a reduce deseurile de la sursa, colectarea si eliminarea eficienta si ecologica si, mai ales, pe reciclare. Colectarea separata a deseurilor, care permite reciclarea eficienta a materialelor este unul dintre cele mai eficiente instrumente pentru a realiza reducerea globala a deseurilor. De asemenea, reduce cerintele de transport ale vehiculelor de colectare a deseurilor, care transporta deseurile de la sporturile de colectare la unitatile de eliminare sau instalatiile de incinerare, ceea ce duce la o reducere importanta a emisiilor.

Pentru a veni in sprijinul acestui proces, magazinul cosuri-europubele.ro ofera europubele si cosuri speciale pentru reciclare. Magazinul are o activitate de peste 13 ani in acest domeniu si multe insititutii si companii colaboreaza cu acesta. In ceea ce priveste aceste cosuri reciclare selectiva, magazinul are o gama diversificata, gata sa satisfaca orice necesitate si sa se potriveasca oricarei locatii. De exemplu, pentru companii, cosuri-europubele.ro are pe site inclusiv cosuri inox elegante si folositoare. Iata cateva dintre ele:

  1. Cosul de gunoi HORSENS. Acest set pentru colectare selectiva este realizat din otel inoxidabil, atat de necesar pentru acasa, cat si pentru birou. Setul de reciclare HORSENS are un design compact, fiind prevazut cu trei cosuri de gunoi individuale pentru o sortare mai usoara a deseurilor. Culorile si autocolantele sunt personalizate pentru a satisface cerintele de separare a deseurilor. Fiecare dintre cele trei pubele este echipata cu suport pentru sacul de gunoi, pentru o inlocuire si o colectare usoara. Aceasta statie de reciclare are un design modern si elegant, fiind ideala atat pentru companii, cat si pentru locuinte. Dimensiunile relativ reduse il fac de neinlocuit in oricare spatiu, avand 3 x 50/60 litri si dimensiuni de 70 x 30 x 70 cm.
  2. Trelleborg A sunt cosuri modulare pentru colectare selectiva din otel inoxidabil. Acestea sunt containere de reciclare modulare, echipate cu pubele interioare de gunoi din metal pentru curatare si manipulare usoara. Trelleborg A este realizat la exterior din otel inoxidabil de inalta calitate si se poate personaliza cu autocolante colorate pentru o separare eficienta a deseurilor. Acest model poate fi realizat, de asemenea, din metal ultra rezistent in diferite culori. Poate fi adus clientilor la comanda.
  3. Cosuri Belvedere SST. Belvedere SST. este unul dintre cele mai noi modele de cosuri de gunoi destinate reciclarii, care pot transforma activitatea de reciclare in ceva extrem de distractiv. Acest model are un design unic si modern. Acesta este ideal pentru statii, locuri aglomerate, stadioane, centre comerciale, aeroporturi, birouri, etc. Este un cos din inox. Orice culoare din spectrul RAL este disponibila pentru capace. Se pot adauga etichete speciale pentru semnalizarea corecta a deaeurilor, cum ar fi Plastic/ Metal, Hartie, Sticla, Gunoi/ Menajer. Marimile standard sunt 35L, 60L si 100L, iar marimile personalizate sunt disponibile la comanda). Caracteristicile produsului le reprezinta inelele pentru prinderea sacilor de gunoi. Capacele sunt detasabile pentru inlaturarea usoara si curatarea eficienta a gunoiului. Acest cos poate amplasa in interior, cat si in exterior. Personalizarile se pot face astfel: dimensiuni, capacitate, numar de compartimente, etichete etc.
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments