Covorase dezinfectante si multe altele de la sanito.ro!

Covorase dezinfectante si multe altele de la sanito.ro! - Refu.ro

Tuturor ne place sa vedem un interior de locuinta impecabil, intretinut si cu accesorii frumoase. Aceelasi lucru se poate spune si despre cand vizitam un local, bar, magazin, restaurant sau o clinica. Dorim sa vedem un aspect placut, ingrijit, dar si un design care sa ne faca sa ne simtim confortabil.

Magaiznul Sanito.ro a devenit recunoscut pentru produsele sale Tork de curatat, consumabile de hartie, cosuri de gunoi, dar si covoare profesionale, mocheta profesionale, covoare birou, covorase interior, covorase dezinfectante, covorase HORECA si covoare exterioare.

Ce beneficii aduc covoarele?

Durabilitate si intretinere

Covoarele modulare sunt alegerea ideala pentru acoperirea podelei de birou. Se caracterizeaza prin faptul ca sunt durabile, usor de inlocuit si pentru a oferi o atmosfera confortabila. Exista diferite modele de covoare care nu trebuie sa fie lipite de podea, deoarece baza permite sa fie fixate ferm de podea. Deoarece sunt alcatuite din sectiuni independente, sunt usoare si simplu de mutat dintr-o parte in alta.

Usor de mutat

Covoarele traditionale au in mod regulat o dimensiune si o greutate care ingreuneaza nu numai instalarea lor, ci si mutarea lor dintr-un loc in altul. Spre deosebire de acestea, covoarele modulare au avantajul de a fi asamblate si organizate in module independente care le faciliteaza mobilitatea. Cu aceasta caracteristica este usor sa il mutati, de exemplu, dintr-un coridor intr-o sala de conferinte.

Design-ul

Cand vorbim despre designul covoarelor, o camera poate fi definita in functie de functia si dimensiunea selectata. Covoarele sunt generatoare de spatii, adica daca doua covoare de aceeasi dimensiune sunt plasate intr-un anumit spatiu, veti obtine doua spatii diferite. Covoarele modulare sunt potrivite in special pentru mediile de birou. Sunt o solutie de covor deosebit de flexibila care faciliteaza accesul pe puntea inferioara. Aceasta inseamna ca tehnicienii pot accesa cu usurinta cablurile de sub podea, ceea ce este deosebit de important in incaperile care sunt in mod constant supuse schimbarii.

Personalizare

Nu mai putin important, un alt avantaj este originalitatea pe care covoarele o pot aduce la birou. Culorile si modelele pot fi combinate pentru a se potrivi gustului si nevoilor oricarei zone de birou, incercand chiar si diferite palete de culori, texturi netede sau modele.

Scopul covorului modular este de a oferi utilizatorului o solutie care faciliteaza instalarea si intretinerea biroului sau, oferind colaboratorilor sai medii mai inspirate.

In categoria de produse sanito.ro precum mocheta profesionale, covoare birou, covorase interior, clientii vor gasi de fiecare data covoare care sa se potriveasca pentru un mediu profesional precum birou, sau interiorul unei banci.

Modelul covoras birou Granit Lano este ideal nu numai pentru caracteristicile sale, dar si din punct de vedere financiar.

Covorul din poliamida este cunoscut pentru durabilitatea sa si poate fi utilizat in orice tip de camera.

Unul dintre cele mai importante avantaje este faptul ca fibrele de covoare pot rezista la o multime de tipuri de uzura. Acest lucru face ca utilizarea covoarelor GRANIT din nailon sa fie practica in special in zone in care exista mult trafic pietonal, deoarece fibrele sintetice isi pastreaza forma mai mult timp decat multe alte tipuri de fibre.

Sanito.ro este alegerea ce amai buna pentru cei care doresc sa cumpere ÔÇécovoare profesionale!

 

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments