Cu click4sport.ro ai toate motivele sa investesti in bicicleta ta!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Cu click4sport.ro ai toate motivele sa investesti in bicicleta ta! - Refu.ro

De la Click4sport iti poti cumpara bicicleta si articolele sportive dorite. Gama de produse este vasta si acopera nevoile amatorilor, cat si ale profesionistilor. La fel si preturile sunt impartite, deoarece poti gasi piese de schimb ieftine si biciclete care pleaca de la 999 lei, dar si produse profesionale precum seturile de cauciucuri de la producatorul Schwalbe. Aceste cauciucuri bicicleta sunt extrem de apreciate.

Mersul pe bicicleta nu este o simpla activitate pe care sa o petreci in timpul weekend-ului. In anumite tari este un stil de viata, deoarece oamenii prefera acest mijloc de transport fata de cel public sau fata de mersul cu masina. De asemenea, ciclismul este un sport pe cat se poate de serios, care necesita antrenament continuu. Din fericire, si in Romania acest sport este luat pe cat se poate de mult in serios, iar magazine precum click4sport.ro fac tot posibilul sa ofera clientilor produse de cea mai buna calitate.

Pentru a intelege mai bine rotile de bicicleta trebuie sa stim cate ceva despre istoria acestora.

In 1839, americanul Charles Goodyear a descoperit, mai mult sau mai putin intamplator, procesul de vulcanizare si a fabricat primul cauciuc. 50 de ani mai tarziu, medicul veterinar britanic John Boyd Dunlop a inventat anvelope pneumatice care au facut ciclismul mult mai confortabil. Inainte de aceasta inventie a fost folosit un alt nume pentru o bicicleta.

Inca din 1845, un scotian pe nume Thomson a solicitat deja un brevet pentru o anvelopa pneumatica. Dar, datorita faptului ca bicicletele erau inca putin cunoscute, nu a gasit pe nimeni interesat de ideea sa. Descoperirea economica a venit cu fratii Michelin, francezii care au dezvoltat o anvelopa pneumatica cu tub separat in 1889. In 1904, prima anvelopa cu banda de rulare a fost construita de Continental.

Istoria anvelopelor Schwalbe a inceput in 1973. Pana atunci pneurile pentru biciclete erau un produs de inalta calitate. Asta a dorit sa se schimbe Ralf Bohle, fondatorul Schwalbe. S-a specializat exclusiv pe anvelopele pentru biciclete. Astazi, Schwalbe reprezinta numeroase inovatii, precum seria Marathon, reamenajarea echipamentelor de anvelope cu balon, inventia anvelopei Flat-less®, dezvoltarea in continuare a tehnologiei tubeless si multe altele.

Toate anvelopele Schwalbe sunt fabricate in Indonezia. Uzina de ultima generatie Schwalbe are peste 3000 de angajati, care produc mult mai mult de un milion de anvelope pentru biciclete pe luna. Fabrica exista deja de mai bine de 20 de ani. Este o asociere comuna intre compania germana Ralf Bohle GmbH și compania coreeana de familie Hung-A.

Toate anvelopele Schwalbe și toate tuburile Schwalbe sunt concepute in fabrica detinuta de Schwalbe. Aceasta exclusivitate se aplica fara rezerve. Schwalbe nu cumpara de la alte unitati de productie si nu sunt produse anvelope pentru alte marci.

Data viitoare cand ai de gand sa cumperi cauciucuri, recomand brand-ul Schwalbe, deoarece este apreciat la nivel mondial pentru calitatea sa unica, dar si pentru rezistenta in conditii meteo dificile.

Click4sport.ro ofera o gama foarte mare de cauciucuri de bicicleta, la preturi atractive pe care nu ai cum sa le ignori.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments