Culoarea parului si machiajul

 

Culoarea parului si machiajul

 

 

Te-ai întors acasă de la salon după ce ți-ai schimbat culoarea părului și te-ai gândit: „Acest lucru este complet greșit. Această culoare nu funcționează pentru mine!”? Este posibil ca noua ta culoare de păr să fie superba, dar purtați în continuare același machiaj! Oricât de ciudat pare, nuanțele de produse cosmetice pe care le porți pot crea sau rupe o nouă culoare a părului. Dacă îți schimbi culoarea părului, nu uita să-ți schimbi și machiajul!

 

De ce schimbarea machiajului cu culoarea părului este atât de importantă

 

Atunci când îți schimbi culoarea părului, întregul aspect se schimbă. Noua umbră vă poate face pielea și ochii să pară mai palizi sau mai intense. Noile tale încuietori pot scoate în evidență piele ascunsă în pielea ta și dimensiuni noi pentru ochi. Noua culoare a părului vă poate face să arătați și mai tânără și mai încrezătoare, dar dacă continuați să purtați același machiaj, atunci puteți părea și un pic ciudat. Această ciocnire de culori se rezumă la teoria culorilor. Rujul care ar putea arăta fabulos pentru tine ca blond, poate arăta decisiv ciudat cu noile tale încuietori roșii. De ce? Pentru că noua culoare a părului și aspectul cosmetic se ciocnesc.

Culoarea parului si machiajul - Refu.ro

Culoarea părului nostru afectează într-adevăr aspectul nostru general, așa că atunci când îl schimbați, este esențial să schimbați și orice altceva de la hainele pe care le purtați până la machiaj. Acest lucru vă permite să oferiți un echilibru mai bun feței și finalizează, de asemenea, aspectul general nou. Culorile cosmetice greșite pot face ca aspectul tău să treacă de la palid la plictisitor la clownish.

 

Cum să găsești machiaj nou pentru a-ți potrivi noua culoare

 

Când vine vorba de a găsi un machiaj nou care să se potrivească cu noua dvs. culoare, este posibil să aveți probleme să știți la ce să optați. Deși s-ar putea să nu doriți să vă revizuiți geanta de machiaj, ar trebui să luați în considerare serios să adăugați câteva culori cheie pentru a completa culoarea părului modificată dramatic. Machiajul potrivit pentru a-ți complimenta culoarea părului și tonul pielii cu ajutorul tău pentru a obține cât mai mult din acea muncă scumpă de vopsea!

 

Ar trebui să vă uitați mai întâi la o serie de factori pentru a alege culorile potrivite pentru dvs. Unii dintre acești factori includ culoarea părului, culoarea ochilor și tonul pielii. Mai ești confuz? Dacă aveți nevoie de îndrumări pentru a profita la maximum de noua dvs. culoare a părului, cereți stilistului care îți moare părul să-i sugereze nuanțe cosmetice care să se potrivească tonului pielii și să se potrivească cu noua ta mană. De multe ori salonul tău va avea o linie cosmetică la îndemână și poate face un mini machiaj pentru a demonstra puterea culorilor corecte. Dacă stilistul dvs. nu vă ajută prea mult, accesați contorul de cosmetice ale magazinului local sau pur și simplu pop on-line și cereți consilierului de frumusețe de pe site-ul dvs. preferat de cosmetice pentru sfaturi și sugestii de umbră.

 

În general, produsele cosmetice trebuie să fie alese cu diferite lucruri în minte. Când îți schimbi culoarea părului, machiajul tău ar trebui să fie schimbat cu siguranță. Așa că data viitoare când îți colorezi părul, ia în considerare aceste sfaturi pentru a obține cât mai mult aspectul nou.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments