Alegerea corecta a terenului este foarte importanta, mai ales daca vom avea o casa mai mare care are nevoie si de o fundatie ceva mai solida. Pentru a avea un teren bun pentru construit trebuie sa te orientezi spre terenuri de vanzare intr-o zona in care s-au mai construit case, de pilda in afara Bucurestiului. Astfel vei putea vedea cum merg lucrarile la alti clienti, cat de bine se poate construi, vezi si ce facilitati, utilitati exista deja si cum se pot face racordarile. 

Un teren  pe care se va construi usor va trebui sa fie intr-o zona unde toate actele pentru teren sa poata fi obtinute usor, o zona cat mai departe de orasul aglomerat, dar cu acces direct si rapid la el. E obligatoriu ca in preajma terenurilor sa se gaseasca tot ce e nevoie pentru un trai decent si fara griji, magazine, unitati sanitare, scoli, gradinite, mall-uri.

centre comerciale

Terenul pe care ar merita sa il cumperi este si cel care are suprafata cat mai mare, pe care se poate construi foarte bine, utilitatile deja trase sunt destule pentru a avea o viata fara griji odata ce ai finalizat constructia. Nu ar strica ca respectivul teren ales sa fie intr-o zona bine delimitata, cu acces cat mai bun, cu strazi si asfaltari recent facute, cu supraveghere video permanenta si cu acces la internet sau la energie electrica de buna calitate si servicii cat mai stabile. 

Cum alegi terenul pe care sa-ti construiesti casa • Refu Blog

In alegerea terenurilor pentru case trebuie sa tii cont si de posibilitatile de dezvoltare viitoare, de cat de bine poate sustine terenul o casa mai mare, daca ai un proiect ceva mai voluminos. De asemenea, este  important ca terenul pe care vei construi sa aiba si o amplasare cat mai buna fata de restul terenurilor, pentru a facilita accesul cat mai simplu si intimitatea de care are nevoie fiecare familie.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment