Cum functioneaza aplicatia Uber

Aplicatia Uber s-a lansat, in primul rand, pentru cei care sunt nemultumiti de experientele cu taxi-ul. Fie pentru ca sunt lasati prea mult sa astepte, ca nu gasesc masini disponibile in zona, ca au avut divergente cu taximetristul sau pentru ca nu le convine ca trebuie sa aiba mereu bani cash si, preferabil, marunt, foarte multi oameni aleg sa foloseasca Uber.

Insa sunt si acei oameni care, chiar daca nu stiu exact cum sa ajunga la o anumita destinatie, prefera sa se deplaseze cu masina personala. Pentru acestia avem o recomadare: aplicatia online distanta rutiera bucuresti, care indica ruta cea mai avantajoasa pentru a ajunge la locul dorit si estimeaza timpul parcurgerii traseului, precum si cat carburant va fi consumat.

De ce folosesc atat de multi oameni Uber? Pentru ca: gasesti mereu o masina disponibila care ajunge la tine rapid, platesti direct din aplicatie, iar soferii trebuie sa se comporte civilizat pentru ca, la finalul fiecarei curse, clientii le ofera un punctaj de care depinde viitorul lor ca soferi Uber.

Daca punctajul unui sofer scade sub un anumit prag, acesta nu va mai lucra pentru Uber. De asemenea, si clientii primesc punctaje din partea soferilor si, daca punctajul coboara prea mult, acesta nu va mai putea beneficia de transport cu Uber.

Cum functioneaza aplicatia?

Mai intai, o descarci gratuit pe telefon din magazinul de aplicatii. Dupa ce ai instalat-o, trebuie sa iti faci un cont prin introducerea datelor personale si inregistrarea cardului de credit.

Cum obtii prima cursa? Intri in aplicatie, stabilesti adresa de unde vrei sa te ia masina trimisa de Uber si adresa la care vrei sa fii dus. Poti avea un traseu cu pana la doua opriri suplimentare fata de destinatia finala. Inainte de a comanda o masina, vei afla pretul cursei. In plus, vei primi informatii despre sofer: poza cu acesta si numarul masinii pe care trebuie sa o astepti, astfel incat sa fie usor de identificat.

Ai la dispozitie si profilul soferului, daca vrei sa afli ce parere au avut alti pasageri despre el, cate curse a efectuat pentru Uber si alte informatii. Aplicatia iti indica pe harta online inclusiv distanta auto.

Daca vrei sa imparti costul unei curse cu alte persoane, trebuie doar sa selectezi optiunea ÔÇ×Impartire tarifÔÇŁ atunci cand comanzi masina. Cand ajungi la destinatie, nu trebuie decat sa cobori din masina, iar banii pentru cursa se retrag automat de pe cardul tau prin aplicatie. Desi aceasta aplicatie pare perfecta, Uber a iscat multe scandaluri mai ales din partea taximetristilor, care sunt nemultumiti ca ei se conformeaza unor legislatii stricte spre deosebire de soferii Uber, ceea ce face competita incorecta.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments