Refu Blog

Shopping-ul online a devenit extrem de popular în ultimii ani. În primul rând, nu trebuie să te mai deplasezi la magazinul fizic pentru a-ți achiziționa produsul dorit: pur și simplu dai câteva click-uri, plătești, iar apoi curierul îți livrează comanda direct la ușă. Ceea ce înseamnă că economisești timp și, implicit, bani.

De asemenea, poți găsi aproape întotdeauna ceea ce îți dorești, poți compara ofertele disponibile pe piață și o poți alege pe cea mai bună. Totuși, există și anumite aspecte deficitare: dacă vrei să încerci ceva nou, nu știi cu certitudine dacă ți se va potrivi sau nu. Iar când vine vorba de produse de îngrijire, lucrurile stau mult mai diferit.

Descoperă câteva sfaturi despre cum îți alegi produsele de îngrijire potrivite fără să mergi în magazin!

1.      Bazează-te pe ce îți place deja

Înainte de toate, cel mai important este să te raportezi la produsele de îngrijire pe care le folosești deja și știi că îți plac. Spre exemplu, dacă îți place gama de parfumuri Moschino, optează pentru parfumuri care fac parte din aceeași categorie, au mirosuri asemănătoare și aceleași note volatile. Astfel, nu vei da niciodată greș!

2.      Citește ingredientele

Eficacitatea unui produs de îngrijire este dată de ingredientele conținute și de proporția acestora. Chiar și când este vorba despre un balsam de par, citește eticheta pe care sunt înscrise ingredientele din care este realizat respectivul produs. Alege-le pe cele care conțin aceleași ingrediente, chiar dacă în concentrații diferite față de cel pe care îl folosești în mod uzual.

3.      Citește review-urile

Foarte multe persoane citesc recenziile unui anumit produs înainte de a-l achiziționa. Este un mod viabil de a ști la ce să te aștepți, raportându-te la experiența pe care alți cumpărători au avut-o cu respectivul produs. De aceea, documentează-te bine înainte de a face o anumită alegere, urmărind ca respectivul produs să-ți îndeplinească așteptările de eficacitate.

4.      Nu te raporta la preț

Deși, bineînțeles, de obicei produsele de îngrijire mai scumpe sunt mai calitative, asta nu înseamnă că nu poți da o șansă și celor despre care abia ai auzit și au un preț mult mai accesibil. Uneori, prețul este mult majorat din cauza renumelui, marketing-ului din spate și nu neapărat datorită faptului că este revoluționar. Alege ce ți se potrivește, nu ce este în tendință și la modă!

5.      Achiziționează întâi mostre

Există situații în care poți achiziționa și mostre ale anumitor produse, pentru a le testa și a vedea dacă ți se potrivesc sau nu. Dacă ai posibilitatea, achiziționează întâi mostre, întrucât sunt mult mai ieftine. Dacă îți place cum se comportă produsul cu pielea și părul tău, atunci optează pentru o variantă cu volum mai mare. Astfel, nu riști să faci o investiție care nu ți se potrivește.

Să faci cumpărături online nu este tocmai greu, însă trebuie să ai în vedere anumite variabile. Documentează-te bine înainte de a cumpăra ceva nou, mai ales dacă vrei să ieși din zona de confort. Dacă nu, rămâi un cumpărător fidel al acelorași produse care știi că ți se potrivesc!

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment